Які знаки Зодіаку найменше сумісні у стосунках

Трапляється так, що ви і докладаєте всіх зусиль, і “хімія” присутня, але спроби побудувати стосунки не приносять особливих успіхів. Можливо, це відбувається через несумісність ваших знаків Зодіаку? Це не означає, що ви зовсім залишитеся ні з чим, але вам, найімовірніше, доведеться піти на більшу кількість компромісів, ніж якби об’єктом вашого кохання був представник “правильного знака”.

Отже, ось які комбінації знаків у стосунках від початку є провальними:

Овен несумісний із Близнюками, Рибами і Дівою

Овни завжди відкриті для нових романтичних союзів і вражень. Через свій палкий темперамент вони часто вступають у стосунки, піддаючись миттєвому потягу. Овнам дуже подобаються люди, які всією своєю поведінкою демонструють упевненість.

Найважче їм даються стосунки з Рибами, які для них надто сентиментальні, з Близнюками, тому що їхній союз переростає в перманентну сварку, і занадто складними для них Дівами.

Телець несумісний з Овном, Стрільцем і Близнюками

Представниками цього знака керує Венера, що робить їх прекрасними потенційними партнерами для стосунків. Але дійсно такими вони можуть стати лише з правильними партнерами. Вони не люблять пліткарів і тих, хто постійно втручається в чуже життя.

Найгірше в романтичному плані вони поєднуються зі Стрільцями, які поводяться, на думку Тельців, надто вільно і незалежно. Ще один невдалий вибір – Близнюки, які занадто неспокійні, та Овни, з якими підопічні Венери будуть постійно “на рогах”.

Близнюки несумісні з Тельцем, Раками та Рибами

Близнюки романтичні, але одночасно з цим вони легко розлучаються зі своїми партнерами, якщо починають розчаровуватися. Вони намагаються уникати людей, з якими не знаходять спільних тем для розмов, людей передбачуваних і нудних.

Найгірші стосунки у Близнюків складаються з Тельцями, від яких вони не отримують достатньої їм підтримки. Не кращими будуть стосунки з Раками, яких вони вважають занадто стабільними і передбачуваними, і з Рибами, які буквально душать їх своєю емоційністю.

Рак несумісний з Овном, Близнюками і Стрільцем

Для представників цього знака кохання – це найчарівніше задоволення в житті, тому вони шукають таку людину, яка справді викладатиметься у стосунках. Вони не терплять егоїстичних партнерів, які не виявляють достатньої поваги або інтересу до своїх других половинок.

Раки несумісні зі Стрільцями, оскільки їхні стосунки сповнені розбрату, невпевненості та ревнощів. Нестійкі союзи у Раків із Близнюками. Також рідко складаються стосунки з Овнами, які занадто орієнтовані на себе і власний успіх.

Лев несумісний із Близнюками, Козорогом і Рибами

Леви не люблять людей, які постійно нервують і тим самим поширюють навколо негатив, а також людей, схильних до маніпуляцій.

Найгірше у Лева вибудовуються стосунки з Близнюками, які надмірно занурені в себе, з Рибами, яких вони постійно ненавмисно ображають. Невдалою парою стане і Козоріг, який візьме на себе домінуючу роль у стосунках, чого Лев прийняти не зможе.

Діви несумісні з Овном, Терезами та Водолієм

Діви добре засвоюють уроки кохання ще в юному віці, що дає їм змогу легко перебувати в центрі уваги. Однак вони відчувають труднощі з вибором людини для тривалих стосунків. Вони не люблять розумників, пасивних людей і тих, хто не в змозі подбати про себе.

Найневдаліше поєднання – з Овном, який у стосунках із ними поводиться надто владно, а також із Терезами, які виявляються не в змозі адекватно реагувати на критику Діви. Крім того, складним для Діви буде союз із Водолієм, оскільки в їхніх стосунках будуть постійні тертя.

Терези несумісні з Дівою, Скорпіоном і Раком

Стосунки для Терезів стають чимось на кшталт міцного тилу, який їх укриває від життєвих негараздів. Нерозділене кохання або важкі стосунки змушують їх сильно страждати. Вони не терплять брехунів і загалом людей, яким складно довіряти.

Терези несумісні з Дівами, які занадто складні для них, а також зі Скорпіонами через їхню надмірно песимістичну натуру. Також Терези складно ладнають із Раками, які мають занадто традиційні для них переконання.

Скорпіон несумісний з Овном, Стрільцем і Близнюками

Представники цього знака живуть життям, сповненим пристрастей – зокрема, і на любовному фронті. Вони, як правило, вступають у ті стосунки, які роблять їх кращими, а життя – гармонійнішим. Вони не люблять агресивних людей, які люблять виділятися.

Одним із найбільш невдалих для Скорпіона є союз з Овном, з яким їх об’єднує схожий темперамент, що призводить до постійних конфліктів. Не краща ситуація і з Близнюками, які своєю поведінкою провокують напади ревнощів Скорпіона, а також зі Стрільцем, поруч із яким не почуваються в безпеці.

Стрілець несумісний із Тельцем, Раком і Дівою

Стрільці керуються принципом “все або нічого” навіть на любовному фронті, і вони зовсім не почуваються розгубленими в невизначених стосунках. Радше, навпаки, отримують від них задоволення. Вони не люблять людей, схильних до меланхолії, тих, хто не знає, що робити з власним життям.

Стрільці несумісні з Тельцями через власницьку натуру останніх, а також із Раками, яким бракує у стосунках спонтанності. Союз із Дівою зазвичай також не призводить ні до чого хорошого, оскільки вона постійно критикує Стрільця, підштовхуючи його до змін.

Козоріг несумісний з Овном, Близнюками і Стрільцем

Козороги всією своєю поведінкою демонструють, що стосунки для них не мають особливого значення, але це лише захист від розчарувань. На побаченнях вони поводяться як шпигуни й уникають людей, не здатних контролювати себе.

Союз з Овном не принесе щастя, оскільки Козоріг вважає його занадто нетерплячим і наївним. Зі стосунків Козорога з Близнюками також не вийде нічого хорошого, тому що представники цих двох знаків мають різні життєві ідеали. Анітрохи не кращі стосунки зі Стрільцем, який Козорогу здається повною протилежністю.

Водолій несумісний із Тельцем, Раком і Дівою

Водолії готові кохати, але у стосунках їм важливо не втратити свободу і можливість вибору. Вони не люблять людей без моралі та передбачуваних особистостей.

Для Водолія невдалою є любовна комбінація з Тельцем, тому що він нездатний на ту стабільність, якої прагнуть підопічні Венери. Не порозуміються вони і з Раком, з яким їм буде нудно, і з Дівою, яка наполягатиме на наведенні порядку в їхньому житті.

Риби несумісні зі Скорпіоном, Левом і Близнюками

Риби шукають ідеального партнера, з яким зможуть побудувати союз мрії. Вони уникають людей, які діють ірраціонально і незрозуміло, а також поверхнево дивляться на життя.

Для Риб найгірше любовне поєднання – це союз зі Скорпіонами, які здаються їм надто агресивними і нетактовними, а також із Близнюками, тому що їм не вистачає розуміння оточуючих. Крім того, вони не порозуміються з Левами, схильними маніпулювати Рибами.

Оригінал