Як знаки Зодіаку справляються з депресією

Всі люди різні, а тому кожен з нас по-своєму справляється зі своїми емоціями, почуттями і життєвими труднощами. Крім того, на тип особистості людини великий вплив надає також знак Зодіаку, під яким він народився. І немає нічого дивного в тому, що наш знак Зодіаку може впливати на те, як ми боремося з депресією.

Овен

Овен справляється з депресією за допомогою гніву. Замість того, щоб піддаватися емоціям і показувати всім свій смуток, представники цього знака воліють просто відкрутити голову співрозмовника. Вони не хочуть здатися жорстокими і грубими, але якщо ви належите до числа їхніх близьких, то напевно відчуєте на собі їхню лють.

Телець

Якщо Телець впав у депресію, він постарається зосередитися на чужому болю, а не на власному. Він може цілий день пролежати в ліжку, а потім допомогти близькій людині впоратися з її труднощами. Це, безсумнівно, дуже благородно, але іноді Тельцю все ж слід зосередитися на собі. В іншому випадку його може спіткати емоційне вигорання.

Близнюки

Близнюки звикли ховати свої емоції від оточуючих. Вони не хочуть, щоб хтось побачив їхні страждання, тому пригнічують в собі будь-які почуття. На думку Близнюків, смуток є ознакою слабкості, а їм не хочеться здаватися слабкими.

Рак

Рак, будучи знаком стихії Води, дуже добре впорається зі своїми почуттями. Але якщо емоції дуже сильні, Раки можуть бути самі не свої. Але в той самий час народжені під цим сузір’ям воліють виговоритися, а не тримати все в собі.

Лев

Лев не приховує свої емоції, через що його часто називають королем драми. Якщо ця людина зіткнеться з депресією, вона захоче, щоб про неї знав кожен. Такі люди, безумовно, не належать до числа тих, хто буде ховати свої почуття.

Діва

Спочатку Діва стримує будь-які прояви депресії, а коли вирішить, що час прийшов, вона просто вибухне емоціями, після чого продовжить жити далі як ні в чому не бувало. Ці люди не звикли чіплятися за свої емоції, якщо їхньому нормальному життю нічого не загрожує.

Терези

Терезам не подобається, коли оточуючі вважають їх запальними. Вони воліють створювати видимість збалансованих особистостей, а тому можуть тримати емоції в собі. Але якщо так триває занадто довго, ці емоції можуть знайти собі інший вихід. Наприклад, якщо представник знака Терези страждає від депресії, він спочатку тримає емоції в собі, а потім раптово і без видимих на те причин починає плакати.

Скорпіон

Скорпіон не ховається від своїх емоцій. Він знає, що в житті бувають і хороші, і погані періоди, а тому немає жодної необхідності пригнічувати почуття в собі. Народжені під цим знаком приймають всі емоції, розбираються з ними і рухаються далі. Для них не існує іншого шляху розв’язання проблем.

Стрілець

Стрілець терпіти не може відчувати смуток. Коли людина опиняється в стані депресії, у неї може виникнути бажання сховатися від своїх емоцій і відсидітися там, поки все не налагодиться.

Козоріг

Козоріг може бути досить суворим стосовно себе. Тому в стані депресії він схильний не звертати на свої почуття уваги і намагатися рухатися далі. Але чим частіше Козоріг так надходить, тим імовірніше, що депресія буде переслідувати його до тих пір, поки він не подивиться їй в очі і, нарешті, не подбає про себе.

Водолій

Водолій зустрічає депресію з високо піднятою головою. Але, до нещастя для самого Водолія, депресія це не суто психологічне явище і може охоплювати всі сфери його життя, що нерідко супроводжується фізичним болем. У стані депресії представників даного сузір’я можуть долати безліч емоцій, включаючи гнів, смуток, манію і т. д.

Риби

Риби люблять, коли під час депресії про них хтось піклується. Їм потрібно знати, що їх розуміють, і до тих пір, поки Риба не знайде того, хто зрозуміє її і її біль, вона буде виливати душу кожному, хто готовий її вислухати. І як тільки ця людина знайде того, з ким відчує себе понятим, він відразу ж стане на шлях зцілення.

Оригінал