Гороскоп на 26 лютого

Овен ♈

Місяць впливає на сфери відповідальності і влади, так що, можливо, доведеться мати справу з непростими завданнями і допомоги від начальства чекати не доводиться. Не конфліктуйте з людьми, а подивіться, як вони справляються з проблемами. Вчіться в інших не драматизувати ситуацію.

Телець ♉

Інші роблять свою справу, зосередившись на поточному моменті, але Ви залучаєте людей своїм умінням дивитися в майбутнє. У джерелі натхнення люди шукають лідера. Ви впевнені в практичності та адекватності свого бачення – і саме тому інші так тягнуться до Вас.

Близнюки ♊

До важливого для всіх сторін питання можна підходити по-різному – і все ж не зрозуміти іншу сторону. Але зараз важливо не відволікатися! Проявіть терпіння, щоб випробувати момент істини або знайти спільну мову з ближнім. З цієї миті починається невідомість.

Рак ♋

Відносини з людьми можуть прийняти рутинний, механічний характер впливу практичного Місяця. А Вам хочеться тепла, емоційної глибини. Але якщо підійти до цього бажання раціонально, Ви зрозумієте, що ситуація пропонує як мінімум стабільність. У Вас є підтримка – нехай навіть і не зовсім у тій формі, яку Ви вважали б ідеальною.

Лев ♌

Наполегливе бажання все зробити по-своєму або “за правилами” може викликати роздратування в інших. Ви-то, може, і мають рацію, але інші не в змозі читати думки. Якщо Ви доступно поясните свій погляд на ситуацію словами, з Вами погодяться – або як мінімум зрозуміють.

Діва ♍

Поділившись почуттями і думками, Ви швидше потрапите під холодний душ, ніж зігрієтеся. Те, що слід сприймати легко, постане в дуже серйозному світі. Здається, що таке вбиває всю магію. Можливо, це і правда так – але дещиця тверезості допоможе адекватно сприймати ситуацію в перспективі.

Терези ♎

Домашні або сімейні обставини здадуться більш врівноваженими і спокійними, але варто потримати тісний зв’язок з родичами ще трохи. Також не думайте, що власна бездоганна логіка дає Вам право щось вирішувати за інших. Тримайте близьких в курсі і радьтеся з ними.

Скорпіон ♏

Розмова про складні ситуації виявиться достатньо простою – або як мінімум більш структурованим. Зараз закладаються канали зв’язку, які в майбутньому відіграють чималу роль. Будьте терплячі, і тоді отримаєте бажані відповіді і досягнете бажаного прогресу.

Стрілець ♐

Гроші і заощадження можуть стати каменем спотикання, особливо якщо з затягнутим поясом життя втратило барвистість. Але зважений підхід допоможе впоратися зі звичками, які підривають Ваш бюджет. Ситуація, яка привернула Вашу увагу, таїть у собі цінний урок. Ви будете раді, що засвоїли його.

Козоріг ♑

Місяць у Вашому знаку підсилить Вашу чутливість і зробить трохи вразливими. Важливо спрямувати цю енергію всередину, а не виливати фрустрації на людей. Ваші відчуття – тільки Ваші. Звичайно, знайти когось, з ким можна поділитися ними, – справа хороша. Але це була б порада, якби Ви самі думали про варіанти вирішення проблеми, а не вимагали їх надати.

Водолій ♒

Поділитися своєю думкою – завдання не з легких, особливо якщо Ви звикли мовчати про свої тривоги. Але тільки Вам вирішувати, закриватися і віддалятися – чи ні. Дуже може бути, що саме Ви самі зможете допомогти собі розібратися в думках і почуттях як ніхто інший.

Риби ♓

Зобов’язання перед іншими не дають Вам розслабитися. Але замість того, щоб різко йти на захід, спробуйте чесно пояснити іншим свої потреби. Як тільки Ви усвідомите, що не можете догодити всім і кожному, стане набагато простіше виділити ті сфери життя, які реально перебувають під Вашим контролем.