Гороскоп на 2 липня

Овен ♈

Якщо відчуваєте потребу переглянути погляди і переоцінити цінності, то це не погано, а прекрасно! Іноді варто поглянути на речі, в які ми віримо, критично. “Передумавши”, Ви можете здатися комусь непослідовною людиною – але це невелика ціна за більш точний погляд на речі!

Телець ♉

Чи та Ви людина сьогодні, якою були вчора, позавчора, рік тому? Навряд! Ми самі не помічаємо, як вбираємо інформацію, вчимося, ростемо. Далеко не відразу ми сприймаємо той досвід, який отримали. Але зараз Ви зможете по праву пишатися тим, як далеко зайшли!

Близнюки ♊

Чи є розуміння – озвучене або за замовчуванням – що хтось із членів команди її лідер? Іноді навіть не доводиться нічого вирішувати. З самого старту ясно, що людина – головна, і всіх це влаштовує. Зараз у сфері співпраці з іншими людьми такою людиною можете опинитися Ви.

Рак ♋

Чи здатні Ви упоратися з поставленим завданням? Про яке завданню йдеться – Ви знаєте. Обставини змінилися, обов’язки перегрались. Прогрес видно неозброєним оком, але в глибині душі Ви хотіли б, щоб нічого не змінювалося. Однак люди вірять, що Ви здатні впоратися зі змінами. Повірте в це і Ви.

Лев ♌

Чи правда, що ми насправді не раді, коли друзі домагаються успіху? Тут є про що подумати і подивитися. Хтось визнає – нехай і неохоче – що це так. Але коли ми знаходимо справжній успіх, стає ясно, хто наш справжній друг. Саме це чекає на Вас найближчим часом.

Діва ♍

Коли ми налаштовуємося на довге очікування, часом удача підіграє нам. Приємно, коли раптово не доводиться чекати! Цікаво також, що такі події надають нам впевненості в собі. Щось схоже трапиться сьогодні і з Вами.

Терези ♎

Чи може бути, що Ви прийняли відображення в калюжі за зоряне небо (висловлюючись образно)? Варто задати собі таке питання. Ймовірно, Ви керувалися інтуїцією, коли приймали рішення. Зараз Ви виявите, що дії приносять результат – і Ваші зусилля не пропали марно.

Скорпіон ♏

Цікаво, як люди, які нібито вміють продавати, на ділі продають (намагаються) тільки навчальні курси. Те ж стосується, наприклад, і курсів письменницької майстерності. Раз людина вміє писати, чому вона сама не пише книги? Словом, варто берегтися тих, хто все вміє, але чомусь сам не робить. Можливо, цей гуру, м’яко кажучи, прикрашає свої таланти.

Стрілець ♐

Ми добиваємося найамбітніших цілей тоді, коли цілимося в них з максимальною точністю. Відхилившись від траєкторії всього на пару градусів, можна виявитися зовсім не там. Але Ваш знак називається Стрілець не просто так. Ви як ніколи вмієте вистрілити точно в ціль!

Козоріг ♑

Як багато написано книг з рецептами успіху? У кращому випадку вони розповідають чиюсь власну історію успіху: як людина домоглася свого, незважаючи ні на які перепони і проблеми, завдяки рішучості і вірі. Приклавши ці якості до потрібного місця, Ви теж зможете побачити шлях!

Водолій ♒

Коли починаємо виливати душу і розуміємо, що співрозмовник уже здогадувався про наші проблеми, це і лякає, і радує. Людина явно чекала кроку з нашого боку. Але це якраз потрібно цінувати і поважати! Пам’ятайте про це, коли сьогодні повідомте іншому щось “нове”, що зовсім його не здивує.

Риби ♓

Дивно, як негативні люди можуть взаємно підживлювати свій негатив – в результаті будують вельми позитивні стосунки! У школі нас учили, що мінус на мінус дає плюс. І навіть якщо у Вашому житті список “мінусів” довший, ніщо не заважає перетворити їх в плюси!