Підступність знаків Зодіаку: хто на що здатен

Ось уже кілька десятиліть астрологи б’ються, намагаючись знайти більш-менш однозначну відповідь на запитання: хто зі знаків Зодіаку найпідступніший?

Усі ми вміємо тримати марку і натягувати чергову посмішку, коли треба. Але при цьому всередині нас може палати пекуче полум’я підступності. А вже якщо деяких як слід довести, то тут рятуйся, хто може! Дізнайтеся, наскільки підступні ви згідно із зірками.

Овен

Панянки-Овни, коли Всесвіт роздавав підступність, очевидно, стояли в кінці черги. Ба більше, Овнам часто не вистачає витримки. На щастя оточуючих і на обурення самих панянок. Тому від лиходійства Овнів найпростіше вберегтися. Якщо ж вона наважиться діяти прямо і відкрито, то кривднику не минути лиха.

Телець

Панянки-Тельці підступні тим, що раптові. Тельці всіма силами намагаються бути хорошими дівчатками, і їм це вдається. Вони розумні й сильні. Тому оточуючі абсолютно спокійно підіймаються на їхні міцні шиї і звішують ніжки. А Телець їх тягне. Мовчки. Але одного чудового дня вирішує, що з неї досить. І тоді точно – рятуйся, хто може. Ті, хто постраждає від Тельця, довго ще голосять: як, мовляв, так? Усе ж було в порядку!

Близнюки

Підступність Близнюків у тому, що вони ніколи не замишляють підступності. Дрібні капості, на їхню думку, не підступність зовсім. А якщо Близнюка викрити у втіленні справді темних задумів, вона, дивлячись вам в очі, скаже: “Це не я!” Або скажуть вам абсолютно невинно: “Ну я ж не зі зла…”.

Рак

Раки славляться своїми маніпуляторними здібностями. Зазвичай панянку-Рака рідко підозрюють у підступності, бо близьких вона безмежно любить, а до неблизьких їй байдуже, навіщо замишляти проти них лиходійство? Усе краще вона дає близьким. Тому якщо Рак пов’язала з вами свою долю, нікуди ви від неї не дінетесь, вона стане для вас другою матір’ю. Як можна образити цю святу жінку? Вона стільки для вас зробила! Загалом, танцювати вам під її дудку до кінця днів. Під каблуком.

Лев

Левиць відрізняє чесна підступність. У них немає бажання когось принижувати, а чужі страждання навряд чи принесуть їй задоволення. Помста, на їхню думку, це взагалі ницість. Левиці хочуть тільки одного – підняти свій трон ще трішки вище. Тому Левиця чинить так: вводить у своє товариство перспективну жертву. Щойно жертва чогось досягає, Левиця привласнює собі всі її заслуги. І навіть не скажеш, що незаслужено, ось у чому підступність!

Діва

Діва – досвідчений ляльковик. В її розумі зберігається безліч сценаріїв, за якими мають жити всі оточуючі. Вона майстерно їх спрямовує і непомітно милується результатами. Тих, хто розуміє гру Діви, визнають бракованими ляльками і видаляють із гри. Але зазвичай рідко хто розуміє. Тому що Діва маніпулює оточуючими не заради вигоди, а для задоволення. Ну, подобається їй.

Терези

Терези не підступні. Взагалі. Вони занадто шляхетні й емпатичні. Терези завжди ставлять себе на місце потенційної жертви і відчувають усю гаму почуттів, усю образу, усю жалість до себе і весь біль. І вирішують, що це надто жорстоко. Але якщо вже панянка-Терези наважується на підступність, то вона в неї абсолютно чиста і дитяча: “Не бери мої іграшки і не пісяй у мій горщик!” Це – максимум.

Скорпіон

Підступність – стиль життя панянки-Скорпіона. Хитрі маніпуляції, продумані плани, витончені ходи – це не підступність, а так, спосіб розслаблення. Той, хто попався на гачок Скорпіона, буде бовтатися на ньому до кінця днів. Думаєте, це найстрашніше? А ось і ні! Найстрашніше – перейти Скорпіону дорогу. Бо тоді підступність набуде небувалих масштабів. Жалості не чекайте!

Стрілець

Підступність панянки-Стрільця зазвичай має теоретичний характер. Якщо вона вирішить когось підставити, вона насамперед розповість це друзям, розробить план помсти, продумає підступи. Це ж так цікаво обговорити. Власне, на цьому панянка-Стрілець зазвичай і заспокоюється, бо раптом розуміє, що підступність – це низько, і взагалі їй ліньки заморочуватися. Проблема в тому, що численні друзі панянки-Стрільця цього якраз не розуміють. І з ім’ям Стрільця на вустах виходять на стежку війни. І це, треба сказати, гігантська армія. Загалом, шансів на порятунок немає.

Козоріг

Підступність панянки-Козорога в раптовості. Від неї, загалом-то, ніхто не чекає нічого такого. У неї зазвичай немає часу на такі дурниці. “Воно саме так вийшло”, – скаже потім Козоріжка. А ось зате в коханні з нею мало хто позмагається. Якщо панянка-Козоріг вирішить, що їй потрібен саме цей чоловік, вона швидко напише бізнес-план зі 100 пунктів, який допоможе їй його завоювати. І коли нещасний зрозуміє, що він без неї більше не може, вона згорне проєкт. Не рентабельно це.

Водолій

Панянка-Водолій – сама доброта і сама легкість: здається, що вона ніколи не ображається, її ніщо не зачіпає і вона нікому не бажає зла. Насправді ж вона все пам’ятає. Все! Просто панянка-Водолій – натура, що тонко відчуває, вона вміє вибирати правильну ситуацію. Підставить вас так, що мама не горюй! І покліпає очима: що тут, мовляв, такого?

Риби

Риби – найпідступніший знак зодіаку. Генії лиходійства, сама Малефісента стоїть осторонь. Тому що панянка-Риби однаково люб’язна і з тими, кого щиро любить, і з тими, кого має намір віроломно зрадити. Причому вона ніколи не дасть приводу підозрювати її в чорному підступництві. Вона просто сплете вправну мережу інтриг, і ось уже нещасний об’єкт її злодійських задумів, розбігшись, стрибає зі скелі. Бо він раптово зрозумів, що кругом вороги, і його всі ненавидять. Одна тільки Рибка – хороша, добра людина, але ж цього так мало…

Оригінал