Гороскоп на 8 березня

Овен ♈

Ви першопроходець, який точно знає, чого потребують люди. Виходьте сьогодні з дому і покладайтеся на свої передчуття. Багатьом людям не вистачає Вашого вміння розпізнати нову можливість, тому Ви, як завжди, далеко попереду всіх. Серед людей, які ухвалюють головні рішення, можуть виявитися боягузи, тому Вам доведеться увімкнути на повну потужність свою чарівність. У поєднанні з холодною логікою вона допоможе змусити цих людей зробити правильний вибір.

Телець ♉

Дуже легко покладати провину за плутанину на роботі на те, що люди не хочуть активно діяти, але як щодо Вас? Візьміть на себе відповідальність за власні рішення – або їх відсутність, – замість того, щоб звинувачувати колег, начальство або клієнтів. Проявіть сміливість і поставте запитання, що потребують чітких відповідей. Вам зовсім не обов’язково завжди всім догоджати – це не тільки неможливо, а й дуже втомлює.

Близнюки ♊

Хтось, хто вважає себе експертом у чомусь, насправді взагалі не розуміє, про що говорить. Але чи Ваше завдання направляти цих людей на істинний шлях? Ні, якщо це виставляє Вас у поганому світлі. Ваша репутація має бути сьогодні головним пріоритетом, а це означає, що доведеться робити те, чого Ви зазвичай не робите, або уникати того, що Ви вважаєте правильним. Тому нехай фішки ляжуть, як ляжуть, а Ви постарайтеся не забруднити свої руки.

Рак ♋

Ви заслуговуєте на нагороду – чому б просто не присвятити цей день собі? Ви останнім часом так бездоганно поводилися, що можете собі дозволити відпочинок, якщо хочете. Насправді Вам дуже важливо час від часу нічого не робити – Вашому мозку потрібен час на сон, а душі – на неробство. Ви повернетеся у звичну колію швидко і в гарному настрої, і можливо, вирішите на регулярній основі влаштовувати собі відпочинок.

Лев ♌

Вам час серйозно приділити увагу освіті. Це не означає, що потрібно повернутися за шкільну парту, хоча це простий спосіб задовольнити потяг до знань. Ви можете самостійно вивчити будь-яку тему, яка вас зараз цікавить. Сходіть до бібліотеки, пошукайте інформацію в Інтернеті або просто розпитайте людей, які знають те, що хочете знати Ви. Зберіться з думками і беріться за справу.

Діва ♍

Чи не здається Вам, що в розмові з друзями Ви чуєте одну й ту саму стару пісню? Деякі люди постійно обговорюють одну й ту саму тему і вже до смерті втомили цим оточуючих. Саме час тактовно дати їм зрозуміти, що вони повинні прислухатися до своїх співрозмовників, починаючи з Вас. Висловіться скоріше, інакше вам доведеться вислуховувати одне й те саме в сотий раз.

Терези ♎

Комусь із близьких людей необхідно поговорити з Вами, але, можливо, у Вас наразі немає часу або емоційних сил на те, щоб розібратися з їхніми проблемами. Зробіть по справедливості і якомога м’якше дайте їм це зрозуміти. Набагато краще проявити прямоту, ніж скидати телефонні дзвінки і вдавати, що Ви не бачили їхніх повідомлень. Поліпшите свою карму, не залишаючи людей в невіданні.

Скорпіон ♏

Завершення – це не завжди погано, хоча багато людей вважають саме так. Коли щось добігає кінця, це завжди означає, що з’явився вільний простір для того, щоб почалося щось нове. Зараз щось змінюється у Ваших стосунках, і можливо, якісь із них закінчаться, але зрештою це на краще. Не робіть безапеляційних заяв – це призведе лише до дуже непродуктивного конфлікту. Ви можете отримати користь із нинішньої хвилі змін.

Стрілець ♐

Якщо у Вас є якісь серйозні романтичні питання, особливо якщо вони стосуються Вашого нинішнього захоплення, що пробуджує емоції щодо давнього розставання, то зараз саме час знайти відповіді. Ваша енергія може сколихнути емоції, які потребують пильної уваги. Дуже важливо розібратися в них, перш ніж починати що-небудь нове.

Козоріг ♑

Якщо Ви відчуваєте втому і стрес, можливо, настав час прямо розібратися з питаннями, що турбують Вас, особливо якщо вони стосуються великої покупки або іншої фінансової угоди. Якщо Ви думаєте, що Вас намагаються обдурити, скажіть про це вголос. Примусьте другу сторону порозумітися, і дуже скоро Ви побачите, що ситуація змінюється на краще. Ви зовсім не провокуєте сварку – Ви лише не даєте обвести себе навколо пальця.

Водолій ♒

Щось важливе трапиться сьогодні, коли Ви будете на роботі, завдяки Вашим зусиллям і дисципліні. Коли Ви вирішите зробити наступний великий крок у своїй кар’єрі, то можете очікувати на більше задоволення, похвал і, можливо, суттєве збільшення свого заробітку. Привітайте себе з перемогою і проведіть більше часу з людьми, з якими давно не бачилися через свою понаднормову роботу.

Риби ♓

Ви вмієте розібратися в ситуаціях, особливо тих, що стосуються стосунків, тож копайте глибше, замість того щоб дивуватися, чому щось постійно відбувається з Вами. Не покладайте провину на когось – подивіться на рішення, які Ви приймали, і беріть на себе більше відповідальності за власні дії. Енергія спонукає Вас пробачити, рухатися далі та насолоджуватися всіма прекрасними новими можливостями на роботі та вдома.