Гороскоп на 24 січня

Овен ♈

І що Ви збираєтеся з цим робити? Як правило, такі слова вимовляються, коли відбувається якась несподівана подія. Звичайно, такого роду форс-мажори зазвичай викликають бурю емоцій у душі, але це явно справі не допоможе. Можливо, Вам варто подумати про те, що Ви серйозно недооцінюєте свої здібності до адаптації та можливості знаходити творчі рішення. Не робіть цієї помилки.

Телець ♉

Технологічні досягнення, здатні змінити життя на Землі, є предметом обговорення в багатьох телешоу. Інвесторам-мільйонерам пропонують аналогічні концепції. Але після того, як шоу закінчується, мало хто чує про ці чудові ідеї. Ваші ж думки гідні того, щоб не зникати з ефірів. Пам’ятайте про це і сміливо йдіть уперед.

Близнюки ♊

Коли хтось висловлює негативну або небажану критику на адресу Ваших починань, хоча не розуміє, про що насправді йдеться, Ви цілком закономірно можете зайняти оборонну позицію. І навіть можете подумати, що будь-які поради від людини, яка просто суне свій ніс, не варті Вашої уваги. Однак це не так, і Вам таки варто прислухатися до того, що Вам говорять.

Рак ♋

Деякі виробники вважають, що вони винаходять щось революційне, бо це має чудовий вигляд на папері. Але якби вони дивилися на це з точки зору користувача або кінцевого споживача, вони б побачили, наскільки погано продуманий їхній, так би мовити, продукт. Хтось із Вашого оточення може подумати, що піклується про Ваші інтереси. Але він не знає того, що знаєте Ви, і не може бачити світ з Вашої точки зору. Тож робіть свою справу і не звертайте уваги на чужі поради.

Лев ♌

Що відрізняє Вас від інших людей? Можливо, насамперед те, що Ви дбаєте про щось, що інші люди не сприймають серйозно. Також Ви можете заспокоїти людину, якщо вона має сумніви, зокрема в тому, що вона або Ви зможете пройти зайві кілька кілометрів, якщо виникне така потреба. Сьогодні Ви маєте просто бути собою, а Ваші дії нехай говорять за Вас більше, ніж тисячі слів.

Діва ♍

Ви поважаєте пристрасть людини до справи. Однак, якщо хтось із Ваших близьких підходить під це визначення, Ви напевно хочете бути впевнені, що він чітко розуміє, які ідеї підтримує. Не виключено, що він просто не знає, за що береться, і Вам слід йому вказати на це. Інакше він може створити купу проблем, які в підсумку доведеться вирішувати Вам. І не дратуйтеся, якщо вам довго і нудно доведеться все це розповідати.

Терези ♎

“Це було не так жахливо, як я думав”. Певно, Ви знаєте, що таким чином люди висловлюють своє полегшення щодо чогось, що здавалося їм апогеєм жахіття, але насправді вийшло не таким уже й страшним. Однак полегшення може настати не одразу, а в міру того, як розгортаються події. Якщо Ви раптом опинитеся в такій ситуації, постарайтеся зберігати холоднокровність.

Скорпіон ♏

Речення, вимовлене або написане з певною пунктуацією, має один сенс. А ось розстановка інших акцентів уже може суттєво змінити контекст. Одна крихітна правка до якогось пункту також цілком і повністю може змінити сенс, тож будьте уважні до деталей і дотримуйтеся початкового сценарію.

Стрілець ♐

Вираз “мати не одну тятиву для лука” означає наявність запасного плану на випадок, якщо початковий не спрацює. Незважаючи на те, що якась Ваша справа має значний потенціал, Ви можете збільшити свої шанси на успіх, задіявши всі свої таланти. Вони, звісно, можуть бути на Вашу думку вельми скромними, але насправді це не так, і користі від них може бути значно більше.

Козоріг ♑

Чи варто говорити комусь те, що вони хочуть почути? Ймовірно, Вам не доведеться морочити цим голову. Скажіть те, що хочете, особливо якщо йдеться про те, що когось потрібно просто підтримати. Якщо ви двоє останнім часом не були на одній хвилі, або Ви відчуваєте, що в чиїйсь голові чи серці відбувається більше, ніж він показує, чуйне заохочення двосторонньої відкритості може змінити це.

Водолій ♒

Якщо Ви втомилися робити щось рутинне й одноманітне, Вам напевно хочеться, щоб хтось прийшов до Вас і сказав: “Беру це на себе”. Але так буває далеко не завжди і не у всіх. На щастя, сьогодні Ви можете стати винятком у цьому плані, і до Вас таки прийде підтримка, хоча Ви про неї, можливо, і не просили. Річ у тім, що це Ваша нагорода за терпіння і завзятість.

Риби ♓

Попри інтелект деяких людей, вони не розуміють, наскільки вони прозорі, коли намагаються блефувати в розмові. Вони вважають незнання чогось ледь не смертним гріхом, і скоріше нестимуть усіляку нісенітницю, але ніколи не визнають, що мають певні прогалини в знаннях. На щастя, Вас це не стосується, тож сміливо піднімайте руку і ставте запитання, якщо Вам щось незрозуміло. Це точно зіграє Вам на руку.