Гороскоп на 24 липня

Овен ♈

Життя було б простішим, якби вміли бачити світ очима Термінатора: щоб був екран зі списком проблем та їхніх можливих рішень, де оптимальне ще й підсвічується. З іншого боку, хіба не стало б нудно? Адже ми втратили б радість прийняття рішень! На щастя, найближчим часом ця радість чекає на Вас.

Телець ♉

Отримуючи попередження про входження до зони турбулентності, пілоти не надто переживають. Водіїв не лякають вибоїни на дорозі. Інша справа – пасажири, вони можуть і понервуватись. Боятися невідомого нормально. Але що більше Ви вивчаєте нові обставини, то менше страху вони викликають.

Близнюки ♊

“Якщо вважаєш, що дуже малий і нічого не можеш змінити, спробуй заснути в кімнаті, де літає комар” (Далай-лама). Крихітний комар і справді може підкинути стресу купі людей. Вся справа тут у неправильному сприйнятті чогось – чи когось – маленького. Ваші справи не такі незначні, як може здатися.

Рак ♋

Чи справді джин із лампи здатний виконати будь-яке бажання? Чи варто йому вірити на слово? Ми часто з підозрою ставимося до всього нового, але зараз всесвіт підкине Вам нагоду для оптимізму. Будь-які сумніви, які Ви можете мати, виявляться безпідставними.

Лев ♌

В одному інтерв’ю Тейлор Свіфт говорила, що дала б юнішій версії себе таку пораду: “Карма реальна”. А що думаєте про карму Ви? Чи поверталися до Вас альтруїстичні вчинки? Здійснювати їх важливіше, ніж відчувати за них подяку. Однак карма і справді існує.

Діва ♍

Кубик Рубіка – дивовижна штука. Його дизайн виключно складний – може, навіть занадто складний для іграшки, адже можна отримати не менше задоволення від простих головоломок. Пам’ятайте про це зараз і не надто вдавайтеся до деталей завдання.

Терези ♎

Наскільки Ви ефективні в обраній області? Ви просто робите те, що повинні, незважаючи на обставини, – чи прагнете кращого результату, яким зможете пишатися? Настав час докласти більше зусиль – але Ви ні про що не пошкодуєте.

Скорпіон ♏

Сівши у таксі у незнайомому місті, ми змушені повністю довіритися водієві. Ми не можемо самі знати, чи не везе він нас довшим шляхом – і чи знає взагалі, куди їхати. Іноді, втім, нас беруть сумніви. Так само ми часто ставимося і до всесвіту: чи розуміє він взагалі, куди веде нас? Але зараз Ви повинні просто вдихнути, розслабитися і дозволити зіркам спрямовувати Вашу долю.

Стрілець ♐

Немає нічого поганого в тому, щоб робити звичні речі звичними методами для отримання звичних результатів. Не все на світі має вимагати зусиль. Рутина корисна. Ви не повинні скрізь шукати виклик. Якщо Вас все влаштовує у поточному методі – навіщо його міняти?

Козоріг ♑

Цікаво, що бездіяльність – це також вибір. Рішення нічого не робити – досить просте, але не завжди воно продиктоване лінню. Іноді відмовитися від поспіху і відмовитися втілювати нав’язаний план – це найрозумніший і найадекватніший вчинок. Якщо Ви задоволені ситуацією, що склалася, Ви не зобов’язані нічого в ній змінювати – тим більше за чужою вказівкою.

Водолій ♒

Коли дитині вдається вперше самостійно проїхатися велосипедом, вона буває нескінченно щаслива. Нарешті сам(а)! Почуття свободи чудове. Щось подібне станеться сьогодні з Вами. Ви зможете нарешті робити те, що бажаєте, не покладаючись на чужу допомогу.

Риби ♓

Історія знає чимало прикладів творчих та геніальних людей, яких не зрозуміли сучасники. І багато хто з цих людей були Рибами! Рухи риби у воді можуть здатися хаотичними, але насправді все відбувається як слід. Так само з боку може виглядати Ваш сьогоднішній підхід до справи. Але чи важливо, що інші думають? Головне – що Ви самі точно знаєте, що до чого.