Гороскоп на 5 квітня

Овен ♈

Буває важко прийняти, що Ви робите щось по-своєму, а інші – по-своєму. З боку це протистояння може нагадувати партію в теніс, але відмінність у тому, що в опонентів є шанс зустрітися посередині і отримати потрібний результат. Саме на це Вам сьогодні варто розраховувати.

Телець ♉

Часом нам важко помітити, що уявна невигідна ситуація на ділі цілком вигідна. Перспективи поки що приховані від очей; доведеться придивитися, пошукати. Але вигода тут безумовно є! Вам залишається тільки знайти її.

Близнюки ♊

Здається, що події просто необхідно підштовхнути в потрібному напрямку. Але згадайте, як часто траплялося, що “опір матеріалу” ставав зворотним поштовхом, який відкидав назад Вас самих! Натисніть, якщо вважаєте, що це потрібно – але готуйтеся до відповідної реакції.

Рак ♋

Інтуїція закликає Вас розібратися в причинах виникнення почуття дежавю. Спершу може здатися, що це загроза, що обставини точно такі ж, як у кепській ситуації з минулого. Але це не так! Ситуація неприємна, знайома, але на ділі Ви зараз в куди кращому становищі.

Лев ♌

“Хай буде, що буде”. Так ми можемо говорити собі, якщо здається, що особливого контролю над ситуацією у нас немає. На щастя, Ви зараз в іншому становищі. Не дозволяйте страху перед невідомістю закрити Вам очі. Ви передбачали такий розвиток подій – а значить, більш ніж готові до нього!

Діва ♍

Пам’ятаєте, як в “Зоряних війнах” принцеса Лея залишала голографічне послання Обі-Вану Кенобі? Зараз Ви зіткнетеся з закликом про допомогу, зверненим до Вас. Цю допомогу Ви більш ніж здатні надати. Вислухайте прохача – і починайте діяти!

Терези ♎

Ви можете опинитися в ситуації, коли хочеться змінити домовленість, в якій Ви розумієте менше, ніж інша сторона. Не думайте, що Вам автоматично обскакали – поставте питання і вносьте пропозиції! Ваші ідеї можуть реально виправити становище для Вас і для іншого теж!

Скорпіон ♏

Пора зайнятися перекосом влади, який утворився у відносинах. Вам обом стане легше, якщо вони стануть більш збалансованими. З іншого боку, Ваша реакція може викликати в іншої сторони почуття власної непотрібності. Ви обоє хочете одного і того ж. Пора звірити годинники.

Стрілець ♐

Якщо інші спокійно ставляться до якогось обмеження, можливо, Вам варто взяти з них приклад. Це не пораженство і не песимізм. Можливо, Ваше прагнення не підвести тих, хто вірить у Вас, вселяє Вам нереалістичний погляд на речі. Але Ви людина, а значить, Ваші сили обмежені. Дійте поетапно, вирішуйте проблеми тихою сапою.

Козоріг ♑

Погляд в минуле – це не завжди рух назад. Минуле не змінити, воно таке, яке є, – але з ним можливо примиритися. Навіть якщо воно вселяє Вам не найприємніші почуття, займіться ним. Так Ви зможете нарешті звільнитися від цього вантажу і приділити увагу прийдешньому.

Водолій ♒

Ви вже бачили, що терпіння окупається, і знову побачите це найближчим часом. Але також є ризик опинитися в дивній ситуації, коли мета вже близька, а Ви раптом б’єте по гальмах. Зараз ні в якому разі не можна зупинятися!

Риби ♓

Раптові зміни, зрозуміло, вселяють нам побоювання. Здається, що це перші ластівки чогось великого, серйозного і потенційно небезпечного. Саме такі думки викликає у Вас несподівана подія. Але всесвіт обіцяє, що це зміни лише на краще. Дайте йому шанс.