Гороскоп на 6 лютого

Овен ♈

Іноді ми можемо тільки спостерігати (можливо, з жахом) за тим, що ось-ось відбудеться. Але у всіх нас були випадки, коли ми готували себе до розчарування або катастрофи, а в кінцевому підсумку відчували полегшення, тому що нічого подібного не відбувалося. Якщо Ви вважали, що щось могло мати тільки негативний результат, Ви можете бути приємно здивовані.

Телець ♉

Часом ми забуваємо про те, що наше тіло звикло виділяти ті ж хімічні речовини, які допомагали врятуватися від хижаків і інших небезпек нашим далеким предкам. Сьогодні ці хімічні речовини мають приблизно ту ж функцію – але Ви можете знизити рівень стресу, якщо не будете готуватися до тривожного події, яка здається неминучою. Зосередьтеся на позитивному результаті.

Близнюки ♊

Здається, що вага цілого світу лежить на Ваших плечах. Але погляньте на світ, який лежить біля Ваших ніг! Зміщуючи фокус з обов’язків, які Ви на себе взяли, на захопливі можливості, Ви зможете зменшити свій вантаж. Пора проявити трохи більше любові до себе і турботи про себе. Хочете бачити свій світ своєю устрицею? На це є всі підстави.

Рак ♋

У сусіда трава зеленіша! Коли ми дивимося на чужі успіхи, виникає відчуття, ніби самі ми щось втрачаємо. Але Ваше прагнення унікальне – і неважливо, що про нього думають люди. Замість того, щоб дивитися по сторонах, продовжуйте робити те, що робите – і знайте, що інші скоро будуть дивитися на Вас.

Лев ♌

Доведеться дочекатися найближчого повного місяця (16 лютого; Місяць у Вашому знаку), щоб задумане здійснилося. Принаймні, до того часу Ви будете добре розуміти, де закінчується планування і повинна починатися дія. Але зараз ключовим словом є “підготовка”. Є інформація, яку Ви повинні знайти, і питання, які Ви повинні охопити. Поспішати не можна.

Діва ♍

Якщо Вам потрібна відповідь, підтвердження, впевненість, то варто чесно запитати себе, для чого Ви так хочете з’ясовувати думку інших. Чи скажуть вони те, чого Ви самі не знаєте? Постарайтеся зрозуміти знаки і сигнали від Всесвіту, які вказують на те, що Ви праві. Вам не потрібно підтвердження ні від кого.

Терези ♎

Якась ідея чи план з якоїсь причини зазнали невдачі? Це не кінець світу! Постарайтеся поглянути на своє устремління як на рослину, яку потрібно постійно поливати. Вас дуже надихало це бачення, але відволікаючі фактори зробили свою справу. Тепер же не зводьте очей з мрії! Вона заслуговує уваги.

Скорпіон ♏

Зіткнувшись з затримкою або невдачею, чесно запитайте себе, наскільки вона впливає на Вас. Можливо, це взагалі не Ваша проблема, а чиясь чужа. Так, Ви можете внести свій внесок у виправлення ситуації, але не обов’язково позбавлятися сну через чужі неприємності. Зате спільна робота над розв’язанням проблеми допоможе вам обом чогось навчитися.

Стрілець ♐

Слухати чужі слова – це одне. А от чути і розуміти істинний сенс сказаного – інше. Якщо хтось здається закритим і ворожим, не судіть по зовнішності. Ви праві, відчуваючи таємну проблему за непривітним фасадом. При чутливому підході Ви зможете дістатися до суті.

Козоріг ♑

Іноді ми зовсім не цінуємо увагу і ставимо під сумнів інтерес до нашої персони і людей, які його виявляють. Можливо, Вам варто бути більш розбірливими щодо свого оточення. Ви привертаєте увагу, але краще отримувати її на своїх умовах. При цьому важливо розуміти причини, з яких люди Вами цікавляться.

Водолій ♒

Альпіністи розповідають, що при сходженні на гору можна побачити тут і там речі, залишені попередніми альпіністами. Деякі залишають те, що може допомогти наступним групам. Ви можете розглядати конкретну проблему як гору – а значить, не виключайте підтримку з боку “альпіністів”. Ви, безумовно, не самотні в цій подорожі.

Риби ♓

Якщо можете допомогти і підтримати, то зробіть це. Роздуми про те, де тут користь для Вас, і чи дійсно Ви допомагаєте ближньому (а не просто лізете не у свою справу), нікому не зроблять краще. Нехай краще інший знає, що з Вами він у надійних руках. Ви можете багато чого зробити, щоб ця людина відчувала себе в більшій безпеці і комфорті. Пора творити чарівництво!