Гороскоп на 28 лютого

Овен

Хороші новини – це ще не кінець історії! Приємно, що Вас хвалять, але важливо розглядати компліменти як зелене світло для подальших дій. Якщо здається, що сміливий крок може зміцнити Вашу впевненість в собі і підвищити дохід, значить, його точно варто зробити.

Телець

Правда в тому, що не такий страшний чорт, як його малюють – і як тільки Ви поглянете своєму страху в очі, то відчуєте величезне полегшення. У Вас є всі причини пишатися своїми досягненнями. Крім того, інші страхи теж виявляться бурями в склянці.

Близнюки

Сьогодні будьте перебірливіші, коли прислухаєтеся до чужої думки. Наміри у інших, може, і дуже хороші. Але якщо Ви відкриєте їм двері, люди можуть зайти надто далеко. Не бійтеся закінчувати певні розмови, якщо розумієте, що чужа думка не повідомляє Вам нічого нового.

Рак

Цікаво, що іноді інші вірять в нашу здатність більше, ніж ми самі. Але, може, вони просто говорять нам те, що ми хочемо почути? Інколи так. Але найближчі люди – завжди джерело підтримки в потрібний момент. І саме зараз, будьте впевнені, вони Вас не підведуть.

Лев

Не завжди потрібно прямо доводити, що слово у Вас не розходиться з ділом. Інші і так в Вас вірять – просто хочуть бачити результат. Звичайно, Ви і так збиралися зробити те, що обіцяєте. Зрештою, це потрібно Вам самим, а не іншим. Нехай думка про це Вас мотивує.

Діва

Якщо ситуація на подив під контролем, пора заглянути в список справ. Може виявитися, що Ви забули важливий пункт, через що і здається, що все легко і просто. Але не панікуйте, якщо пора знову братися за справу. Вам сьогодні дуже важливо зберегти обличчя.

Терези

Ваше мовчання як ніколи красномовно, і це важливо розуміти, якщо Ви вирішите промовчати. З іншого боку, особливо підбирати слова не потрібно, але і мовчати не варіант. Інша сторона зробила все для підтримки розмови. Тепер естафета переходить до Вас.

Скорпіон

Може здатися, що Ви контролюєте ситуацію, і ніхто не сумнівається в Вашому праві на місце лідера. Однак рішучість може бути сприйнята як ризик, і Ви точно не зробите враження на людей, якщо будете просити виправити Ваші помилки. Словом, менше поспіху – більше діла.

Стрілець

Ви легко переконаєте своїх в тому, що точно оцінюєте ситуацію і дії в ній. Люди зрозуміють, що щось з виду ризиковане і дивне, на ділі цілком розумне. Більше того – з шансами в майбутньому Вас будуть сприймати більш серйозно, а це дорогого коштує.

Козоріг

Не думайте, що більш реалістичний погляд на ситуацію вимагатиме повернення до її джерела. Важко сказати, коли саме Ви придбали ідеалістичну думка про цю обставину, і шукати цю крапку в часі – марна трата сил. У Вас є вся потрібна інформація тут і зараз, тому тут і зараз і потрібно стартувати.

Водолій

Ви прагнете до більш відповідального ставлення до обраної області, але можете побачити терміновість і важливість там, де її немає. Варто подивитися на явище в більш розслабленому світлі і перемкнути увагу на ті області, яким останнім часом вона не дістається. Зараз не просто корисно перегрупувати свої зусилля, а просто-таки життєво необхідно!

Риби

Перед Вами відкриються нові захопливі перспективи. Деякі люди в Вашому житті дуже давно, але Ви давно з ними не спілкувалися, а даремно. Щоб вийти з професійного тупика, подумайте, що унікального Ви можете запропонувати іншим. А краще – просто запитаєте їх!