Природжені бруднулі: три найбільш неохайні знаки Зодіаку

Охайність і охайність властива не всім знакам Зодіаку, вважають астрологи. Зокрема, для трьох знаків безлад у домі – це цілком нормально.

Скорпіон

Скорпіони готові прибратися перед приходом гостей, але решту часу вони знайдуть удома важливіші справи. Представники цього знака Зодіаку вдома люблять валятися в ліжку, дивитися телевізор, грати на приставці, їсти смаколики (приготовані не ними), але тільки не прибирати.

При цьому Скорпіони стежать за новинками техніки і будуть першими, хто купить нову модель робота-пилососа, посудомийну машину тощо. Однак користуватися ними будуть інші домочадці, але точно не Скорпіон.

Лев

Для Левів – немитий посуд у раковині не є приводом для занепокоєння. Вони обов’язково наведуть лад, але тільки коли залишиться час. Адже головне для Левів – це їхній зовнішній вигляд, а потім уже все інше. Якщо Лев поспішає на роботу, зустріч, побачення, то в пріоритеті не заправлене ліжко, а випрасувана сукня і чисті туфлі.

Часто Леви наймають персонал, який допомагає їм у домашніх справах. Леви в цей час зосередяться на заробітку додаткових грошей.

Козоріг

Козорогів не можна назвати бруднулями, особливо чоловіків. Але ось жінки, народжені під цим сузір’ям, менш відповідально ставляться до порядку в домі. Вони можуть лежати на ліжку і дивитися годинами на павутину, і навіть мізинець не здригнеться, щоб підвестися і скоріше прибрати її.

Часто Козороги делегують обов’язки з прибирання на своїх дітей, подружжя та інших членів сім’ї. Козоріг може вирішити самостійно прибратися, але для цього має статися щось надприродне.

Оригінал