Рейтинг найкрасивіших знаків Зодіаку

Кожен із нас гарний по-своєму, але астрологи вважають, що серед усіх знаків Зодіаку можна виділити найпривабливіших. Експерти склали спеціальний рейтинг.

12 місце: Козоріг

Козороги мають не найпростіший характер, рідко посміхаються. Цим людям не вистачає відкритості, тому вони розташувалися на 12 місці. Оточуючим просто не хочеться пробиватися крізь стіну суворості й консервативності, яку вибудовують навколо себе представники цього знака.

11 місце: Рак

Раки зазвичай дуже щасливі в коханні. Вони можуть знайти того, хто їм потрібен, дуже швидко, тому що знають, що необхідно їм у стосунках. Проте в рейтингу краси вони на 11 місці, тому що мають здебільшого непримітний стиль, використовують темні непомітні тони при створенні образу. Їм варто додати більше яскравих фарб у свій імідж. Привернути увагу чоловіка або жінки в такому разі буде набагато простіше.

10 місце: Водолій

Водолії входять до числа найбільш ревнивих знаків Зодіаку. Ці люди впевнені в собі, але з якоїсь незрозумілої причини намагаються всюди стежити за другою половинкою. Навіть на перших етапах стосунків вони проявляють цю рису характеру, чим відштовхують людей, тому отримують заслужене 10 місце.

9 місце: Овен

Овни привабливі, але не для всіх. Це скоріше люди з категорії “на любителя”, тому що вони часом бувають імпульсивними й егоїстичними. Недарма їх відносять до найагресивніших знаків Зодіаку. Ще у них дуже непросте і нестандартне почуття гумору, яке подобається не всім. Овнам потрібно лише стати трохи спокійнішими, і тоді їхня привабливість посилиться.

8 місце: Скорпіон

Скорпіони належать до знаків Зодіаку з найважчим характером. Вони часом бувають дуже складними, тому їх і не відносять до найпривабливіших людей. З ними важко проходить перше знайомство, та й фліртувати вони не особливо люблять. Астрологи рекомендують представникам цього знака більш відкрито спілкуватися з усіма. У такому разі їхні шанси на успіх зростуть до дуже високого рівня, а поки тільки 8 місце.

7 місце: Лев

Левів відносять до найбільш егоїстичних знаків Зодіаку, а там, де є егоїзм, немає місця красі. З цієї причини Леви подобаються далеко не всім, але ситуація змінюється кардинально, якщо представники цього знака позбавляються егоїзму. Зазвичай це відбувається, коли Леви знаходять своє справжнє кохання. Коли їх люблять і ними захоплюються, вони перетворюються на найкрасивіших людей у світі.

6 місце: Діва

Діви – наймудріший знак Зодіаку, тому з ними дуже комфортно в довгих стосунках. Вони дуже розумні, але часом бувають надмірно суворими і занудливими, що вбиває їхню красу. І навіть у цьому випадку Діви залишаються на 6 місці рейтингу найкрасивіших знаків, тому що вони мають почуття стилю і завжди стежать за собою. Це саме ті люди, які здувають пилинки з пальта і чистять черевики щодня, щоб виглядати бездоганно.

5 місце: Стрілець

Стрільці справляють дуже гарне перше враження на оточуючих, тому розташувалися на п’ятому місці нашого рейтингу. Вони не потрапили до трійки лідерів, тому що є дуже вітряними людьми. Якщо вони зможуть це виправити, то досягнуть найвищого рівня привабливості.

4 місце: Риби

Найбільший мінус Риб – їхня сором’язливість, яка не дала їм потрапити до трійки лідерів нашого списку. Загалом ці люди дуже красиві й привабливі, а також належать до одних із найпристрасніших знаків Зодіаку, що дуже цінується в коханні практично всіма людьми. Рибам потрібна впевненість у собі. Точніше, їм потрібно її трохи більше, ніж уже є.

3 місце: Близнюки

Бронзова медаль дістається Близнюкам – найяскравішим представникам стихії Повітря. Ці люди належать до найбільш товариських і веселих знаків Зодіаку. Вони здаються всім такими красивими, тому що всередині цих людей зосереджена потужна і світла енергетика, з ними легко і весело. Вони легко заводять знайомства і завойовують серця.

2 місце: Телець

Тельці – типові представники стихії Землі. Вони заслужили друге місце нашого рейтингу, бо мають неймовірну впевненість у собі. Також вони володіють вродженим магнетизмом. Тельці можуть спокусити кого завгодно, але ці люди поєднуються з іншими знаками не завжди добре, тому їм обов’язково слід перевіряти любовну сумісність перед початком серйозних стосунків.

1 місце: Терези

Заслужене золото і звання найкрасивішого знака Зодіаку належить Терезам. Вони можуть бути пересічними в плані стилю, але зірки і планети від самого народження наділяють їх неймовірною харизмою, сильною енергетикою, яка заряджає всіх навколо позитивом і добром. Терези – квінтесенція краси, добрі й чуйні люди, сповнені любов’ю до життя.

Оригінал