Як жінки різних знаків Зодіаку змінюються з віком

Знак зодіаку впливає на особливості характеру, долю людини, спосіб життя, схильності та пристрасті. Астрологи стверджують, за зірками можна визначити навіть те, який вигляд матиме жінка в зрілості, що носитиме і як поводитиметься.

Овен

Дівчата цього знака імпульсивні й темпераментні в молодості, тому вони обирають яскраві вбрання, що приковують увагу. З віком їхня палка натура заспокоюється, до них приходить гармонія, яка виражається і у відтінках, фасонах одягу, що вони обирають.

Телець

Тельці консервативні й суворі, що залишається характерним для них протягом усього життя. У зрілому віці це справжні леді, які віддають перевагу класичним спідницям і витонченому намисту.

Близнюки

Жінки цього знака завжди люблять бути в центрі уваги. Цього вони домагаються за допомогою зухвалого, яскравого одягу, макіяжу і прикрас.

Рак

Імпульсивні, дівчата настрою – Раки з віком стають спокійними, навіть меланхолійними. Надають перевагу вбранню спокійних тонів, не сприймають химерних, зухвалих каблучок і бус.

Лев

Старіють ці амбітні жінки з витонченістю, притаманною представникам королівської родини. Вони звикли бути найкращими і чудовими, що з віком тільки посилюється.

Діва

Діви юності вчаться жити за правилами, суворо і лаконічно, що виражається і в предметах їхнього гардероба, зокрема, в зрілому віці.

Терези

Це люди, які як ніхто цінують комфорт у всьому. Вони з повагою ставляться до близьких, рідних і до самих себе. Не дозволяють вольностей, грубостей, навіть коли це стосується підбору гардероба в зрілому віці.

Скорпіон

У молодості вони некеровані, а в старості – ще гірші. Завжди живуть за своїми порядками і рідко прислухаються до думки оточуючих, особливо у виборі одягу. Після 50 стають трохи лояльнішими і податливішими.

Стрілець

Вони люблять життя в усьому його єстві. До старості – це зазвичай миролюбні, добрі жінки, головне для яких – їхні діти та онуки. Надають перевагу спідницям і сукням із цікавими малюнками та брошками.

Козоріг

З віком не надто емоційні Козороги розквітають і розкриваються. Для них починається “друга молодість” з усіма наслідками, що випливають. Їм знову хочеться бути модними, красивими і привертати увагу оточуючих

Водолій

Люди цього знака – справжні альтруїсти. До самої старості в них є прагнення до знань. Вони не люблять сильних змін, але завжди перебувають у пошуку чогось нового, тому люблять експериментувати з образами.

Риби

Жінки цього знака з віком змінюються кардинально. Намагаються поводитися й одягатися так, як не дозволяли собі в молодшому віці.

Оригінал