Які знаки Зодіаку розкриють усі ваші секрети

Чому з деякими знаками зодіаку краще бути акуратнішими? Тому що, хоча вони і можуть обіцяти мовчати, за вашою спиною розкриють усі ваші секрети або, всупереч своїм обіцянкам, подивляться епізод серіалу, який ви дивитеся разом, але без вас.

Рак

Раки емоційні та чутливі. Якщо їхнє особисте життя йде добре, вони почуваються зобов’язаними подбати і про вас. Хвилинка неуважності з вашого боку, і вони вже блукатимуть вашими додатками для знайомств і читатимуть листування.

Якщо ви ними не користуєтеся – не хвилюйтеся, Раки знайдуть інший спосіб зв’язати вас із “коханням усього вашого життя”. Не дивуйтеся, якщо ваш телефон одного разу задзвонить – адже Рак дав ваш номер лише кільком самотнім людям!

Діва

Діви – це люди, які найчастіше роблять ставки на перевірених людей, на тих, кого знають роками. Тому багато хто з нас зустрічався з Дівами в старших класах або на початку навчання. Саме Діва, відома своїми сентиментальними устремліннями, є володаркою всіх ганебних і компрометуючих фотографій зі студентських вечірок.

У цьому не було б нічого поганого, якби не той факт, що вона любить показувати їх на вечірках. “Пам’ятаєш, як ми сходили з розуму?” Так, ще ми пам’ятаємо ці тонкі брови і гумки у волоссі – ніж прямо в спину!

Козоріг

Козоріг – реаліст і не любить, коли його водять за ніс. Тож, коли в п’ятницю виходить прем’єра серіалу, який ви дивитеся разом, і ви відкладаєте його через інші справи, доводиться рахуватися з тим, що Козоріг дивитиметься його без вас! Він може зробити це не з помсти або відвертої злості – він просто хотів би уникнути спойлерів (які він все одно розповість вам пізніше!).

Водолій

Водолії люблять експерименти, а також творчі та надихаючі розмови. Особливо, якщо вони супроводжуються келихом вина. Вони можуть настільки захопитися цим, що забудуть про те, що відбувається навколо них.

Вони також інколи не беруть до уваги той факт, що цей надзвичайно кумедний анекдот із попередньої вечірки, який він щойно розповів, мав залишитися між вами та людиною, на яку ви давно поклали око, – це та, про яку Водолій сказав вам, що вона вам не цікава, тому що ви вже закохані в когось. Як жити…?

Оригінал