На що знаки Зодіаку звертають увагу в гостях?

Смаки та захоплення у всіх відрізняються, тому кожен із нас під час перших відвідин чужої квартири звертає увагу на різні речі. Дійсно, хтось може бути природженим дизайнером і може багато знати про тенденції та стиль. Тому він одразу ж помічає найдрібніші деталі інтер’єру. Інший є великим фанатом технічних новинок, тому не дивно, що очі його шукатимуть лише гаджети. І, звісно ж, є люди, для яких головне, щоб кімната була чиста й охайна. Якщо ви хочете вразити вашого знайомого, дізнайтеся, на що він звертає увагу, перебуваючи в гостях, і будьте до цього готові.

Овен: абсолютно все

Овен, який ніколи раніше не був у вас у гостях, у першу ж хвилину оцінить дизайн інтер’єру, зверне увагу на картини і фото, помітить техніку і визначить, чого не вистачає в кімнаті. Через деякий час Овен почне відчувати, що він дійсно знає вас, незалежно від того, скільки ви знайомі.

Телець: їжа на столі

Телець – великий гурман! Навряд чи є щось важливіше для нього, ніж дім із великою кількістю їжі. Представники цього знака люблять ходити в гості до тих, хто вміє швидко накривати на стіл. Вони вірять, що шлях до серця проходить через шлунок. Тому Тельці радіють, коли знаходять на столі їжу для задоволення своїх вічно голодних смакових рецепторів.

Близнюки: настільні ігри

Близнюки люблять розумовий струс, а настільні ігри – їхня ахіллесова п’ята. Вони віддали б перевагу ментальному виклику всьому іншому. Тому в гостях вони намагаються з’ясувати, чи є у вас настільна гра. Вони впевнені, що це багато що говорить про людину. Тож переконайтеся, що поставили на чільне місце настільну гру перед тим, як запросити Близнюків у свій дім.

Рак: сімейні фотографії

Сім’я – найважливіша річ у світі Рака. Стосунки з братами і сестрами є для нього пріоритетом під час вибору того, з ким проводити час. Чи то партнер, чи то друг, Раки вважають, що у всіх мають бути сімейні фотографії в рамках або у фотоальбомах на полицях. Не тільки через їхню декоративну цінність, а й тому, що вони надають глибину людині й миттєво роблять її привабливішою для них.

Лев: дипломи та грамоти

У світі немає нічого, про що Лев дбав би більше, ніж про досягнення, медалі, трофеї та грамоти. Представникам цього знака подобається, коли їх хвалять за досягнення та успіхи. Саме тому, коли справа доходить до інших людей у їхньому житті, Леви хотіли б, щоб вони теж були успішними і добре освіченими. Тож вони одразу ж перевірять, чи є в гостях якісь грамоти або дипломи.

Діва: чистота і порядок

Невідомо, чи є це ознакою благочестя, чи обсесивно-компульсивного розладу. Але Діви буквально схиблені на акуратності та порядку. Вони вірять, що повернення додому в чисту й охайну кімнату може допомогти людям відчути те ж саме і у своєму житті. Навіть думка про те, що можна жити в брудному будинку, неприйнятна для перфекціоністки Діви.

Терези: симетрія

Терези тягнуться до гармонії та рівноваги. Їм подобаються збалансовані та ідеально симетричні речі, особливо коли справа доходить до дизайну інтер’єру. Це справді перше, що вони помічають у гостях. Абсолютна асиметрія і відсутність порядку в кімнаті будуть настільки турбувати їх, що це може стати їхнім останнім візитом до вас.

Скорпіон: кількість світла

Скорпіон віддає перевагу темряві перед світлом, тому перше, що він помічає в кімнаті, – це освітленість приміщення. Зв’язок між вами миттєво зміцниться, якщо Скорпіон увійде в кімнату, яка відповідатиме його ідеальним умовам освітлення. У такому разі він одразу ж зрозуміє, що у вас багато спільного. Хочете стати ближчими до Скорпіона? Запросіть його в гості і вимкніть світло, адже Скорпіон віддає перевагу повній темряві.

Стрілець: де магніти?

Стрілець – це людина, яка не тільки любить свободу і подорожі, а й намагається надихнути інших на пригоди. Він любить дарувати й отримувати сувеніри з різних країн світу, і вони багато для нього значать. Тому перше, на що Стрілець зверне увагу, – чи є у вас магніти на холодильнику або сувеніри на полицях. Якщо їх немає, заговоріть зі Стрільцем про подорожі, і він з радістю продовжить з вами спілкування.

Козоріг: трофейні полиці

Будучи трудоголіком і успішною людиною, перше місце, яке привертає увагу Козорога, – це полиці. Він цінує трофеї, медалі та досягнення більше, ніж Лев, і він може навіть судити вас за відсутність таких. Це прагнення до досконалості сильніше за нього, хоч би як Козоріг старався. Тож не звертайте уваги, якщо він починає вас засуджувати. Ніщо так не справляє враження на Козорога, як полиця з трофеями.

Водолій: гаджети

Водолій – величезний фанат техніки. Він одержимий останніми технологічними досягненнями, йому подобається отримувати нові гаджети раніше за інших. Під час перших відвідин вашого будинку Водолій негайно почне “сканувати” приміщення на наявність будь-яких пристроїв. Таким чином, у гостях він намагається уникнути розмов про виснажливе реальне життя. Замість цього він із задоволенням пограє з вами у відеоігри, занурившись у віртуальний світ.

Риби: мистецтво

Немає сумнівів у тому, що Риби є творчим знаком. Для Риби мистецтво – це життя, а життя – це мистецтво. Вони люблять мистецтво у всіх його проявах, а хороше мистецтво може підняти їм настрій в одну мить. Перше, що Риби помітять у вашій кімнаті, – чи достатньо у вас картин на стінах і чи підходять вони одна одній. Будьте впевнені, Риби виконають повну арт-перевірку вашого будинку.

Оригінал