Гороскоп на 9 жовтня

Овен ♈

Повний Місяць висвітлює Ваш знак, приносячи мінливу енергію. Навіть якщо Ви вірите, що зробили все можливе для досягнення власних і кар’єрних цілей, це зовсім не так. Вам ще багато що потрібно, щоб поліпшити своє життя. Тому сконцентруйтеся на цілях та прагненнях, які, як Ви знаєте, вимагають більшої уваги та зусиль. Насіння, посаджене раніше цього року, дасть сходи вже дуже скоро і зацвіте, радуючи Вас.

Телець ♉

Повний місяць принесе в наш світ незворотні зміни. Ймовірно, йтиметься про завершення чогось старого та початок нового. Проте проблема полягає в тому, що досвід минулих днів навряд чи виявиться корисним у нових реаліях. Отже, Вам потрібно відкрити свій розум і приготуватися до того, що принесе Вам майбутній день. Тільки так Ви зможете ступити на новий шлях і пройти його до кінця і з приголомшливим результатом.

Близнюки ♊

Повня впливає на дружбу та спілкування, тож дозвольте цій новій енергії допомогти Вам відновити зв’язок із приятелем або зміцнити Ваше соціальне становище. Крім цього, Місяць також дасть Вам енергію на здійснення Ваших найзаповітніших бажань. Тому не витрачайте часу задарма і якнайшвидше беріться за справу. Прислухайтеся до того, що нашіптує Місяць.

Рак ♋

Настав час рухатися вгору кар’єрними сходами. Повня позитивно вплине на професійну сферу Вашого життя, а це означає, що Ваші досягнення та успіхи не тільки будуть визнані, а й допоможуть Вам зробити величезний стрибок уперед. Так Ви отримаєте потужний стимул і мотивацію для руху якоюсь новою для Вас траєкторією. І нехай вона стане не лише новим розділом у Вашому житті, а й шансом торкнутися мрії.

Лев ♌

Сьогодні Ви почуєте далекий поклик, який почне Вас манити до авантюр, пригод та подорожей. Скористайтеся шансом зробити своє життя яскравішим і насиченішим, особливо якщо останнім часом у Вас все частіше виникає відчуття, ніби Ви застрягли в трясовині повсякденності і не можете з неї вибратися. Зараз у Вас є всі можливості, щоб розширити свій світогляд, тому будьте готові розправити крила і ширяти вільно. Головне, не проґавте свій шанс!

Діва ♍

Повний Місяць приверне Вашу увагу до того, що Ви приховуєте чи заперечуєте. А це, своєю чергою, перешкоджає Вашому прогресу. Настав час відсікти те, що заважає Вам, чи то якісь страхи, чи просто небажання виходити із зони комфорту. Пам’ятайте, що набравшись сміливості, Ви таки зможете зробити цей важливий для себе крок, і він принесе Вам нагороду, якою Ви будете більш ніж задоволені.

Терези ♎

Відносини та зобов’язання: романтичні, професійні чи пов’язані з дружбою, опиняться у центрі уваги. А це означає, що настав час приймати важливі рішення щодо подальшої долі амурних справ чи кар’єрних. При цьому Ви повинні пам’ятати, що в останньому випадку Вам не варто приймати поспішних рішень і, наприклад, не дивлячись підписувати якісь важливі документи. Нетерплячість чи поспішність можуть стати джерелом жалю.

Скорпіон ♏

У світлі повного місяця Вам слід куди серйозніше поставитися до структурування свого життя, особливо якихось рутинних справ і звичок. Можливо, Вам слід потурбуватися про дієту або піклування про своє здоров’я в цілому. Та й зайва вага теж може вимагати уваги, адже часом Ви могли просто заїдати сильний стрес. Тож постарайтеся взяти себе в руки і прагнути ідеалу, якої б сфери Вашого життя він не торкався.

Стрілець ♐

Настав найбільш захопливий і веселий час – повний місяць. Він впливає на пристрасть та творчість. А тому Вам слід максимально використати унікальну енергію, яку дає Місяць, оскільки саме вона дозволяє Вам максимально швидко досягти бажаного та набути такого необхідного Вам натхнення. Всесвіт спонукає Вас до дії і того, щоб слідувати своїм бажанням. Можливо, Вам буде страшно зробити перший крок, але, повірте, він стане відправною точкою на шляху до Вашої мрії.

Козоріг ♑

Повня виявить Ваш живий інтерес до Ваших емоційних основ, будинку та сім’ї. А це означає, що настав час зайнятися облаштуванням Вашої оселі або завершити вже розпочаті проєкти з ремонту або створення унікального інтер’єру. Можливо, Ви навіть дозрієте на переїзд. Хай там що, це Ваш шанс навести лад у будинку і не тільки в буквальному значенні. Адже відносини всередині сім’ї не менш важливі та потребують Вашої уваги.

Водолій ♒

Повний місяць стимулює розумові процеси, а це означає, що настав час випустити на волю творіння розуму і подивитися, що думають про них оточуючі. При цьому намагайтеся бути обережними у своїх висловлюваннях та критичних судженнях, адже сьогодні будь-яке Ваше неправильне витлумачене слово може завдати комусь непоправної шкоди. Будьте розважливі. І пам’ятайте за принципом: сім разів відміряй – один раз відріж.

Риби ♓

Ваші доходи істотно зростуть і все завдяки впливу Місяця. Якщо останнім часом Вам доводилося обмежувати себе і Ви при цьому безуспішно шукали хоч якогось підробітку, найближчим часом все зміниться. Або ж хтось поверне Вам великий борг, що дозволить Вам на якийсь час забути про фінансові негаразди, які стали Вашими супутниками.