Як проявляють своє кохання різні знаки Зодіаку

Любов і прихильність виглядають у кожного зодіакального знака по-різному. Ми схильні очікувати відповідного прояву почуттів, але кожен з нас робить це все одно по-своєму. Як не розчаруватися у своєму обранцеві й точно знати, наскільки він відкритий або, навпаки, потайний у вираженні своїх емоцій?

Овен

Незалежно від віку або статі, є один абсолютно надійний спосіб дізнатися, чи кохає вас Овен: він вибере боротьбу. Звичайно, не фізичну, але грайливу словесну війну, метою якої буде ваше завоювання і одночасно тестування ваших почуттів. Крім романтики, Овни ще шукають і гідного супротивника. Цей знак постійно іронізує, жартує і влаштовує розіграші – тож будьте готові.

Телець

Тельці висловлюють своє кохання так само, як роблять і все інше у своєму житті – повільно і розмірено. Вони не скажуть довгоочікувані для вас слова, поки самі не відчують, що настав час. З вашого боку потрібно лише терпіння. А якщо вам потрібна ще й упевненість, то зверніть увагу на дії Тельця – свою любов він проявляє у вигляді вишуканих страв, напоїв, компліментів і, звісно ж, продуманих подарунків.

Близнюки

Близнюки веселі й кумедні, а якщо хочуть вам сподобатися, то будуть зі шкіри геть лізти, щоб вас розвеселити або змусити сміятися. Вони постійно поруч, пропонуючи свою допомогу і поради. Якщо у вас проблеми, то Близнюки будуть активно намагатися вирішити їх за вас. Єдине, що зупинить Близнюків, – це тільки якщо ви самі скажете їм про це. Але навіщо? Це завжди чудово мати такого завзятого й оптимістичного шанувальника.

Рак

Як дізнатися про ставлення до вас Рака: по-перше, він буде постійно для вас готувати смачні страви або випікати найароматніші й найніжніші булочки. Уся їхня любов і прихильність найяскравіше проявляється на кухні. По-друге, Раки класично люблять дарувати квіти і робити компліменти. По-третє, (і це важка артилерія Рака) він дозволить вам перебирати разом із ним старі фотографії. Рак – теплий і домашній, тому й кохання його полягає в прояві теплоти та забезпеченні вашого комфорту.

Лев

Якщо Лев починає кидати на вас зацікавлені погляди, а потім щосили стріляти очима, то знайте – він уже включився в процес. Проблема в тому, що ви не хочете, щоб це було просто грою, адже Леви – віртуозні майстри флірту. Отже, як дізнатися, кохання це з його боку чи просто маленьке Левове полювання? Дуже просто. Якщо у світському розкладі Лева з’явиться маса “вікон” для вас, включно з обідами, вечерями і навіть цілими вихідними, то в нього все дуже серйозно.

Діва

Хочете собі Діву в партнери? Чудово, але вам доведеться розділити з нею все-все-все, включно з майже патологічною любов’ю до порядку. Між іншим, точно так само Діви проявляють своє кохання: вони починають створювати для об’єкта своєї пристрасті абсолютно комфортний і чисто прибраний світ, вважаючи, що ви на це заслужили. Це величезний комплімент з їхнього боку! Поцілуйте свою Діву і допоможіть їй закінчити прибирання.

Терези

Замість того щоб намагатися з’ясувати, чи зацікавлені у вас ці чарівні Терези, подивіться, як вони поводяться з іншими. Вони милі й уважні з усіма, це їхня природа. І якщо ви не хочете постійно їх ревнувати, краще виберіть інший знак. Але якщо здаватися ви не збираєтеся, то приступайте до атаки. Вірний знак вашої перемоги: закохані Терези зазвичай придумують для свого обранця пестливі імена, які використовують в інтимній обстановці або для залагодження непорозумінь.

Скорпіон

Якщо Скорпіон зацікавлений, то він стане за вами пильно спостерігати, причому протягом тривалого часу. Ви не дочекаєтеся від нього відкритих натяків і прямих відповідей. Це було б занадто очевидно. Скорпіони – істоти, які обожнюють інтригу; всі вони в душі детективи й аналітики, які довго препарують об’єкт, що їх цікавить. Слідкуйте за знаками, які потихеньку і неявно подає вам Скорпіон. Вважайте, що він у вас у кишені, коли ви починаєте ловити на собі його потайки кинуті погляди.

Стрілець

Якщо Стрілець кохає вас, то приховувати цього не буде. Чекайте його постійних дзвінків, повідомлень і запрошень у спільні поїздки та подорожі. Не дивуйтеся його спонтанним пропозиціям або раптовим і незвичайним подарункам. Проте всі залицяння з його боку можуть бути дуже і дуже затяжними, адже цей знак дуже нелегко розлучається зі своєю свободою.

Козоріг

Козоріг – це втілення усталених норм і правил, тому нічого незвичайного з його боку чекати не доводиться. У Козорога все за планом і в класичному вигляді. Якщо він закохався, то діятиме як годиться. По-перше, показуватиме те, наскільки він вас гідний. По-друге, буде вести бесіди щодо спільних інтересів і сумісності. По-третє, він висловить свої почуття за допомогою серйозної розмови – гратися коханням цей знак точно не любить.

Водолій

Водолії – найбільш нестандартний знак, якому чужі умовності. Він завжди дещо відсторонено стоїть осторонь, тому вам доведеться уважно виглядати в нього якісь емоції, особливо якщо йдеться про кохання. Якщо ж Водолій починає робити вам компліменти і радити, куди краще нанести татуювання або в який веселенький колір пофарбувати волосся, то він явно до вас небайдужий. А якщо він стане пропонувати якесь авантюрне проведення часу, то вважайте, що Водолій весь ваш.

Риби

Риби, як правило, страшенно сором’язливі – більше ніж будь-який інший знак. Якщо ви чекаєте від них першого кроку, то ризикуєте ніколи його не дочекатися. Свою любов Риби воліють проявляти у вигляді турботи – тож будьте уважні. І ще одна порада: якщо вони люблять вас, то спочатку їм взагалі буде складно розмовляти з вами на цю тему. Але щойно ви стаєте ближчими, Риби перетворюються на найбільш відкриту і ніжну істоту у світі.

Оригінал