Гороскоп на 23 вересня

Овен ♈

Слідувати “золотому правилу” – правильний рецепт успіху. Звісно, ​​від проблем не застрахований ніхто. Але коли ми робимо з іншими так, як хотіли б, щоб вони чинили з ними, ми створюємо здоровий баланс – і корисний прецедент. Зараз у стосунках із людьми варто дотримуватись саме цього принципу.

Телець ♉

Пріоритети та людей, яким раптом знадобилася Ваша увага, не варто вважати проблемою. Зрештою на Вас працюватиме не тільки те, що Ви самі собі визначили, але й нав’язане ззовні. Опираючись змінам та відкладаючи реакцію на них, Ви нашкодите лише самим собі!

Близнюки ♊

Коли у Ваш знак входить могутній Марс, тут є як плюси, так і мінуси. Але все зводиться до настрою. До самого березня Ви будете сповнені полум’яної, пристрасної енергії. Їй можна і потрібно знайти здорові виходи – але не варто налаштовуватися на агресію (від неї мало толку). Важливо мислити позитивно – і приємно!

Рак ♋

Нарукавники для плавання – чудова штука. Багатьом батькам вони зберегли чимало нервів, а деяким дітям навіть урятували життя, хоча річ, начебто, елементарна. Але рано чи пізно усі вчаться плавати самостійно. Зараз якийсь захід безпеки, до якого Ви дуже звикли, втратить актуальність. Але свобода, яка прийде, коли Ви від неї відмовитеся, буде кращою стократ!

Лев ♌

Сміх та ентузіазм – штука заразна! Слово “зараза”, щоправда, викликає неприємні асоціації. Але Ви повинні цінувати свою здатність бути промінцем світла в чужому житті; комфортом і позитивом так легко ділитися, коли їх багато, а у Вас їх дуже багато!

Діва ♍

Які три складові гарантують приємний прогрес? Зусилля плюс уява дають винахідливість, а вона, у свою чергу, допомагає витягти максимум з обмежених коштів. Третій компонент – це віра, насамперед у собі. Саме ця суміш принесе результат, на який Ви сподіваєтесь!

Терези ♎

Часто зміни мають ефект доміно: одне тягне за собою інше. Ви абсолютно ясно бачите це там, де справа стосується фінансів. Є гроші – можна зробити А. Зроблено А ​​– можна братися за Б, і так далі. Однієї приємної зміни досить, щоб запустити весь ланцюжок. Головне почати.

Скорпіон ♏

Рішучий оптимізм – це чудово. Його підтримка, однак, потребує віри. А ось сумніви закрадаються в наші голови легко та просто – і починають вимагати уваги, відволікаючи від оптимістичного настрою. Щоб не скотитися в безглузді переживання, женіть безпідставні сумніви геть.

Стрілець ♐

Навіть нефахівцеві ясно, що людьми можна керувати по-різному – як правильно, так і неправильно. З одного боку, ви хочете отримати підтримку. З іншого – вважаєте, що тільки Ваш спосіб хороший, а решта пропозицій – нісенітниця. І саме цей настрій може “обламати” Ваші амбітні плани.

Козоріг ♑

Якщо власні досягнення в якійсь області вас встигли здивувати, знайте, що це лише верхівка айсберга. Перед Вами відкриються широкі та дещо несподівані перспективи. Те, що раніше здавалося безперспективним, знову почне вселяти оптимізм. Далі більше!

Водолій ♒

Останнє, що хочеться почути, – це порада стримати апетити. Оптимізм потребує розмаху! Але нетерпіння веде до розчарувань, але ніяк не наближає результат. Думати масштабно – правильний підхід. Але на великі справи важливо закладати більше часу!

Риби ♓

Не варто метати бісер перед свинями; користі від цього мало. Якщо Ви усвідомили, що даремно вкладаєте зусилля в якусь справу, то це чудова новина. Ні, ви не програли. Ви просто перенаправите сили туди, де від них буде реальна користь. Вас давно приваблюють цікавіші перспективи; час перейти на них.