Назвіть свій знак Зодіаку і ми скажемо, що ви робите не так у стосунках

У кожного знака є свої чудасії та недоліки.

Овен

Ви тікаєте, як тільки вам стає нудно або коли ви відчуваєте, що зайшли в глухий кут. Це, звісно, ​​не ваша вина – такий вже Овен.

Телець

Коли ви зустрічаєте досить стабільного партнера, поряд з яким почуваєтесь комфортно, ви поступово починаєте переходити в режим сплячки. Ви були б не проти залишитися в цьому стані назавжди, а ось ваш партнер, швидше за все, дуже нудьгує.

Близнюки

Ви самі руйнуєте свої стосунки, навіть коли у вас все добре, наче у вас є злий близнюк, який навмисно створює проблеми. Чому? Ніхто не знає.

Рак

З одного боку ви потребуєте уваги і когось, хто вас любитиме і обсипатиме компліментами, а з іншого – ви весь час берете паузу, щоб подумати, і хочете, щоб всі дали вам спокій. Звичайно, ви бажаєте отримати все відразу – і те, і інше, що дуже дратує будь-яку людину, яка намагається мати з вами справу.

Лев

Ви не тільки впевнені, що всі ваші ідеї є геніальними, але ви ще просто любите командувати людьми, тому що вважаєте, що не існує кращих рішень, крім тих, які пропонуєте ви.

Діва

Ваш найбільший недолік – це перфекціонізм, при цьому ви цю якість вважаєте однією з найсильніших своїх сторін. Вишукування недоліків у власному партнері – це не просто хобі, це ваше покликання.

Терези

Ви є настільки відкритою і товариською людиною, що іноді забуваєте про людину, з якою йдете на побачення.

Скорпіон

Вам здається, що ви проявляєте стосовно свого партнера справжню відданість і безумовне кохання, а насправді ви є ні ким іншим як ревнивим і найчастіше агресивним власником. Так каже ваш гороскоп, а не ми.

Стрілець

Ваша багатогранність буквально розтягує вас на всі боки, ось чому кажучи, що ви нехтуєте своїм партнером, ми не йдемо далеко від істини. Звичайно, ви самі не бачите проблеми в тому, що займаєтеся лише тими речами, які цікавлять вас цієї миті.

Козоріг

Вам подобається старанно працювати над досягненням поставленої мети, але ви часто забуваєте розслабитися і проявити елементарну увагу до партнера, якому іноді просто хочеться насолоджуватися життям.

Водолій

Вам подобається зачаровувати інших людей і змушувати їх закохуватися, навіть якщо ви не плануєте нічого більшого, ніж просто дружні стосунки. Сподіваємося, нам не треба пояснювати, чому така поведінка є не дуже коректною, чи не так?

Риби

Ви даруєте своє кохання, не стримуючи себе, а коли справа доходить до сварок, волієте відійти вбік і дочекатися, поки все вирішиться само собою. Ось чому вам часто буває нудно з партнером, але стосунки – це не тільки свято щодня.

Оригінал