Гороскоп на 24 травня

Овен ♈

Пристрасність, наполегливість, рішучість – всі ці якості посиляться, коли у Ваш знак увійде Марс. Починаючи відсьогодні і до початку липня Вам потрібно мати на увазі, що прагнення до результату може перерости в агресію. З іншого боку, те, що варто було Вам великих зусиль, тепер почне даватися простіше.

Телець ♉

До самого початку липня вплив світил буде створювати мрійливу атмосферу. Пристрасний і енергійний Марс відступиться від Вас, що допоможе стримувати агресію і дух суперництва. В якійсь з областей життя нарешті встановиться мир. Користуйтеся моментом, щоб відпочити, розслабитися і передати кермо влади в руки інших людей.

Близнюки ♊

До самого початку липня у Вас буде значно більше бажання виходити, бувати серед людей, спілкуватися. Занадто багато друзів не буває; Вам пора зміцнити відносини з ними. Також Ваш внесок виявиться корисним для багатьох колективних справ. Досить сидіти в чотирьох стінах – пора налагоджувати зв’язки!

Рак ♋

До початку липня у Вас буде можливість зрозуміти, що для Вас означає успіх. Можливо, у Вас є амбітна стратегія досягнення бажаного – але Ви порівнюєте свій успіх з чужим і починаєте поспішати. Звичайно, немає нічого поганого в подвоєних стараннях і високих планках. Але будьте обережні. Завжди існує небезпека перестаратися.

Лев ♌

Пізнавати, вивчати, планувати, пускатися на пошуки нових пригоди – усього цього сьогодні буде в надлишку. Вас манять нові горизонти. Нові теми і навички захоплюють як ніколи. Починаючи відсьогодні і до початку липня Ви отримуєте шанс дізнатися щось захопливе і нескінченно приємне.

Діва ♍

Починаючи відсьогодні і до початку липня у сфері емоцій буде панувати хаос. Тільки що Ви були цілком впевнені, що успішно зберігайте таємниці і контролюєте страхи. Але через мить вже вибовкуєте секрети і впадаєте в паніку! Не думайте, що таким чином всесвіт знущається. Скоріше Вам потрібно навчитися справлятися зі страхом по-новому.

Терези ♎

Відносини, які було пустили на самоплив, знову опиняться у фокусі уваги. Але Ваша реакція на можливі зміни може бути надто різкою. До самого початку липня сферою зв’язків і зобов’язань буде керувати Марс, і Терезам доведеться докладати додаткові зусилля, щоб утримувати рівновагу.

Скорпіон ♏

Хто з нас не стояв перед дзеркалом в білизні або без неї і не думав, що пора б почати менше їсти і більше тренуватися? Хто не думав, що те, що відбувається на роботі – це остання крапля, і настав час шукати нове місце? Відсьогодні і до початку липня на рутину і звички буде мати вплив Марс, а значить, досить роздумів. Пора діяти!

Стрілець ♐

“Розслабся!” Іноді це те, що ми хочемо почути, а іноді – зовсім навпаки. До самого початку липня пристрасний і могутній Марс спонукає Вас балувати себе і сміятися голосніше. Можете бути впевнені, що планета пристрасті обіцяє Вам можливість витягти з такого проведення часу максимум користі.

Козоріг ♑

Якщо вдома все якось заспокоїлося, то відсьогодні і до початку липня наближається нова активна фаза! Марс буде впливати на емоції, будинок, родину. Ваше житло і ті, з ким Ви його ділите, виявляться у фокусі уваги. Перестановка, переїзд, якісь роботи – все, що пов’язано з будинком і сім’єю, постане в новому світлі.

Водолій ♒

Марс до початку липня буде впливати на Ваші думки і висловлювання, і дуже може бути, що голова і мову будуть у певному розладі. Так, Ви часто говорите від серця, але зараз зовсім перестанете фільтрувати свої слова. З іншого боку, це додасть Вам переконливості і сміливості у висловлюваннях.

Риби ♓

До самого липня Марс буде впливати на Вашу впевненість у собі й цінності. Якщо хтось не поділяє Ваших принципів, він зрозуміє це негайно! Також під впливом Марса Ви будете активно шукати нові джерела доходу. Але все ж в майбутні тижні не фокусуйтеся так сильно на матеріальному. Що надто – те вже нездорово.