Гороскоп на 29 квітня

Овен ♈

Починаючи відсьогодні і до початку липня Ваше життя стане більш насиченим. Меркурій, планета спілкування, що буде сприяти вільному і рясному плину діалогу. Захочеться більше бувати серед людей, наводити мости. Прийдешній період сприяє контактам і самовираженню.

Телець ♉

Протягом декількох тижнів все буде ясно і зрозуміло. Меркурій впливає на запитання впевненості, самоповаги, цінностей. Досить залишатися в стороні! Те, що здавалося безглуздим, знайде сенс. Вас будуть відвідувати багаті – в прямому сенсі – ідеї щодо заробляння грошей.

Близнюки ♊

Відсьогодні і до початку липня Ви будете відчувати підтримку Меркурія, який повернеться в Ваш знак. Він опиниться в прямому сенсі вдома – а Вас відвідають нові ідеї і чекає активне спілкування. Важливо, однак, не загубитися у вирі бачень, жодне з яких не втілиться в життя. Ви як ніхто знаєте, яким корисним і відволікаючим, інтелектуальним і балакучим одночасно буває Меркурій!

Рак ♋

Відсьогодні і до початку липня Меркурій буде впливати на Вашу підсвідомість і сни. Планета думок виведе на перший план все приховане, пригнічене, те що потребує зцілення. Ви будете дещо дезорієнтовані, але день принесе шанс зануритися в таємниці, особисті питання, минуле, що таїть відповіді. Настав час одкровень.

Лев ♌

Вас відвідає багато унікальних і дивовижних ідей. Відсьогодні і до початку липня Меркурій впливає на всі розумові процеси. Ви станете справжнім генератором ідей, особливо якщо справа стосується далекосяжних планів. Не дивуйтеся, якщо Вас захоплять теми, які інші люди вважають дивними і лячними.

Діва ♍

Меркурій, Ваша правляча планета, буде впливати на кар’єру і статус. Вас відвідає безліч ідей, які допоможуть піднятися по кар’єрних сходах. Ваші можливості безмежні, головне – не боятися мислити ширше і живити амбітні плани. Тримати все це при собі немає сенсу – надто вже Ваші ідеї хороші!

Терези ♎

Одна голова добре, а дві краще: Меркурій нагадає Вам про цінності командної роботи. Планета думок і розмов подарує можливість розширити кругозір, знайти компаньйона в навчанні або однодумця, який допоможе втілити в життя амбітні плани. Також можуть почастішати контакти з людиною, яка живе далеко від Вас.

Скорпіон ♏

Відсьогодні і в майбутні тижні всі Ваші думки будуть про гроші. Розумний Меркурій допоможе придумати нові способи заробляти, і економити, а також буде сприяти вигідним операціям. До початку липня Ви будете просто відмінно міркувати, і вкладення в хороші ідеї виразно окупляться.

Стрілець ♐

У тому, що стосується відносин, голос розуму буде звучати голосніше, ніж голос серця. Меркурій буде впливати на цю сферу, сприяючи вдумливому діалогу з коханою людиною або діловим партнером. Канали комунікації розширяться, і якщо останнім часом відносини відійшли на другий план, тепер ситуація зміниться.

Козоріг ♑

Працездатність і послідовність – одні з Ваших самих сильних якостей. Меркурій буде впливати на звички і служіння іншим, допомагаючи виправити ті Ваші звичаї, які мало нагадують ідеальні. Пам’ятайте, що саме послідовні зусилля ведуть до успіху. Якщо Вам потрібно змінити свою стратегію, зараз саме час це зробити.

Водолій ♒

Перед Вами відкриються блискучі можливості для самовираження. Меркурій буде впливати на творчість і захопливе проведення часу, роблячи Ваше життя кращим. Художні та музичні починання допоможуть визволити пригнічені імпульси і покінчити з багатьма проблемами.

Риби ♓

Нехай в майбутні тижні Вас ведуть найсміливіші ідеї. Розумний Меркурій буде впливати на Ваші емоційні основи, і до початку липня частіше будуть підійматися теми безпеки, дому, сім’ї. Якщо Ви чекали знаку, що пора братися за втілення пов’язаного з цією сферою плану, такий знак буде.