Найвідразливіші риси характеру за знаком Зодіаку

В нашому оточенні безліч унікальних людей, які викликають захоплення і натхнення. Характер людини формується під впливом різних чинників, але навіть скептики погодяться з тим, що деякі риси визначаються тим, під яким знаком зодіаку він народився. Так, ми розповідали, хто з них любить поскандалити або покопатися в собі, а також про найбільш нещасливих з них. Настав час поговорити і про тих відштовхують якостях і вчинках, які люди намагаються приховувати.

Овни

Пристрасні і запальні Овни часом не можуть контролювати власний гнів, який іноді буває несправедливим. Також це – люди ризику, здатні заради гострих відчуттів на справжні безумства, в чому і полягає їхній магнетизм.

Тельці

Тельці дуже наполегливі і цікаві. Якщо перша якість ідеальна в питаннях будівництва кар’єри, то друга може за секунди все зіпсувати. На щастя, Тельці вміють вчасно зупинятися.

Близнюки

Ці веселуни рідко можуть відмовити собі в задоволенні пообговорювати інших і ставити їх у незручне становище. Але не тому, що вони люблять насміхатися над людьми або робити їм боляче. Через подвійність натури вони швидко змінюють свою думку і прагнуть зрозуміти, наскільки життєздатними вони можуть бути.

Раки

Дбайливі Раки часто впадають у паніку, вважаючи, що їх недооцінюють. Вони прагнуть отримувати стільки ж, скільки дають. Звичка вважати себе жертвою і зациклюватися на цьому позначається на їхньому настрої, але з часом вони вчаться керувати цим.

Леви

Леви – любителі драми. Іноді вони здатні перейти межу дозволеного, лише б опинитися в центрі уваги. При цьому їм не позичати артистичності і гостроти розуму: спілкування з ними приносить справжнє задоволення.

Діви

Діви схиблені на контролі. З неймовірною педантичністю вони доводять все навколо себе до стану ідеалу, що робить їх несумісними з більш нерозсудливими представниками інших знаків.

Терези

Терези надто болісно сприймають несправедливість: порушення балансу доставляє їм майже фізичні страждання. Намагаючись приховати власні почуття, вони завдають шкоди собі та оточуючим.

Скорпіони

Віддані Скорпіони ще і дуже терплячі, але вони без жалю розлучаються з усім, що в результаті їх розчаровує. Вони можуть роками намагатися налагодити стосунки з ким-небудь і в один момент жорстоко їх розірвати.

Стрільці

Спраглі до динаміки і розвитку Стрільці непостійні: вони часто не доводять розпочате до кінця. Їх обтяжує будь-яка рутина, тому вони можуть не затримуватися на одному місці або в одних відносинах.

Козоріг

Зосередженість Козорога на результаті інколи робить його надмірно вимогливим. В такі моменти він не церемониться ні у виразах, ні в діях, змітаючи все і всіх на своєму шляху.

Водолій

Благородне бажання виправити цей недосконалий світ часом змушує Водоліїв нехтувати людьми і моральними принципами, в чому вони, правда, сильно каються.

Риби

Мрійливі Риби часто опиняються в ролі ведених, а коли розуміють, що згорнули не по тому шляху, здатні на сильну лють і витончені інтриги.

Не існує ідеальних людей – у кожному з нас є щось відразливе для інших. Чи дізналися ви у викладеному вище себе, своїх знайомих чи готові заперечити? Будь ласка, поділіться своїми думками з цього приводу в коментарях!

Оригінал