Що Бог сказав 12 знакам Зодіаку

Що бог сказав кожному знаку зодіаку

Для тебе, Овен

Приготував я подарунок у вигляді лідерських якостей. Будь лідером для народу і запалюй вогонь людських сердець. Май силу йти до своєї мети не відступаючи. Допоможе тобі в цьому дарована мною впертість. Люди будуть тебе за неї засуджувати, але вони не зможуть зрозуміти істини, що неможливо досягти бажаного без такої якості.

Для Тельця

Дарую шанс легко множити всі блага твої. Але, є умова для тебе: легко досягти добробуту допоможе тобі щира любов у твоєму серці. Але не плутай ніколи блага духовні і матеріальні блага. Пам’ятай, що вогонь любові, що палає в серці своєму, повинен бути понад усе. Тільки так, ти досягнеш усього.

Для Близнюків

Я виділив особливий подарунок: допомога людям в розумінні самих себе. Для користування моїм даром тобі необхідно витримати випробування: жити в постійній гармонії і рівновазі між світом і тобою. Зможеш пройти випробування – подаруєш Всесвіту прекрасного психолога або великого політика.

Рак

Для тебе я підготував чуттєвість і мудрість. Даси ти порятунок своїм словом людям. Май силу не стати відлюдником, адже людство потребує твоїх порад.

Для Лева

Я дарую талант схожий до Овна. Дар вести народ своїми стопами. Не дуже будуть тебе любити за твій егоїзм, але ти будеш допомагати людям своєю мудрою порадою. Нехай зляться на тебе за твоє его, але без нього ти не зможеш домогтися визначеного тобі щастя в житті. Ще ти наділений широтою душі для допомоги нужденним в тобі.

Для тебе, дорога Діва

Я приготував шлях, по якому ти будеш слідувати інтересам своїм. Будь уважна до найдрібніших деталей і неси народу силу знання. Будеш вірною своїм принципам – будеш оточена благодаттю і спокоєм.

Тобі, Терези

Приготував я подарунок. Ти зможеш побачити прекрасне в справах буденних. Покажи красу всіх речей, люби все, що побачиш ти. Оспівувати красу можеш як тобі зручно: ти можеш малювати її на полотні або писати про красу, співати… Таланти у тебе з народження.

Скорпіону

Дарую я не дуже приємний дар. Не злися на мене і не тримай образу, адже я даю тобі бачення душ людських. Це і принесе тобі біль розчарування. Але, мирися! Ти отримаєш все, що хочеш, якщо приймеш людей такими, якими вони є.

Стрілець

Для тебе я приготував шанс нести народу щастя. Перебуваючи біля тебе, людина зможе пізнати всю суть прекрасного. Краще пізнати свою душу.

Козоріг

Дитино, буде у тебе велика любов до праці. З таким даром для тебе будуть доступні найнеймовірніші висоти. Люди, бачачи старанність, і самі будуть наповнюватися твоєю енергією. Таким чином будеш ти їм допомагати добиватися всього.

Водолію

Подарую щастя і свободу постійну. З твоєю допомогою я не дам людству забути про мене. Наповнюй інших своєю любов’ю до самого життя.

Риби

Молодше моє дитя, для тебе приготована тяжка ноша. Ти будеш бачити всі дрібниці життя. Ти будеш проводити все погане і хороше через самого себе і своє серце. Не бійся. Я завжди буду з тобою.

Господь кожному дав подарунок, який буде супроводжувати знаки Зодіаку на життєвому шляху. Всі дари свою основу беруть від любові до ближнього свого. Дав він і труднощі, але він завжди поруч.

Оригінал