Гороскоп на 24 листопада

Овен ♈

Можливо, доведеться вести розмову, якої Ви хотіли б уникнути. Але не варто потурати характерній для Овнів впертості і відмовлятися слухати чужу точку зору. Ви могли невірно витлумачити ситуацію. Що ж, краще зрозуміти правду пізніше, ніж ніколи.

Телець ♉

Ви зараз здатні надихнути ближнього. Те, що для Вас рутина, для когось може виявитися одкровенням. Здається, що це знають, вміють і роблять всі, але все ж не соромтеся і поділіться своїми ідеями і відкриттями. Це піде на користь всім.

Близнюки ♊

Вам буде простіше пояснити своє нещодавнє рішення або вчинок, але бажання якнайшвидше зробити справу може відібрати частину енергії, потрібної для такого пояснення. З іншого боку, Ви можете запросто перемістити фокус з себе на співрозмовника, чому він буде тільки радий.

Рак ♋

Зараз як ніколи легко піддатися стадному почуттю і піти по шляху найменшого опору. У цьому немає нічого дивного, якщо Ви бачите, що якась практика відмінно підходить іншим, а значить, підійде і Вам. Але спробуйте додати в неї дещицю оригінальності. Так це починання підійде Вам навіть більше.

Лев ♌

Вам доведеться знайти точку рівноваги між контролем ситуації і відвертістю. Іншими словами, важливо зрозуміти, що Ви в позиції лідера, але іншим треба побачити і чутливу Вашу сторону. Прояв людських якостей тільки додасть Вам поваги.

Діва ♍

Сьогодні якась домовленість може зайти на надто серйозну територію. Все дуже по-діловому, а Вам, здається, не вистачає колишньої легкості. Але подумайте краще про фундамент, що Ви закладете разом з іншою людиною. Серйозність і невпевненість – ознаки швидких змін на краще.

Терези ♎

Здається, у Вас на шиї зламалася якась пружинка! Треба б качати головою з боку в бік, а Ви киваєте вгору-вниз. Іншими словами, приємно, звичайно, що люди йдуть до Вас вирішувати свої проблеми. Але чому вони це роблять – з поваги чи з причини банальної ліні?

Скорпіон ♏

Ви щось дуже вже захопилися “запасними варіантами”. Але чому Ви не вірите, що зможете отримати те, що вибрали спочатку? Навіщо занижувати планку? Правда в тому, що те, чого Ви хочете насправді, цілком можливо отримати. Але для цього доведеться докласти додаткове зусилля.

Стрілець ♐

Відносини поза Вашим звичним колом можуть вимагати особливої уваги. Здається, що цій людині можна довіряти, але при найближчому розгляді стає зрозуміло, що перед Вами агент хаосу. Втім, чуйного і розумного зауваження з Вашого боку вистачить, щоб припинити проблему в зародку.

Козоріг ♑

Доведеться вкласти у відносини більше зусиль, ніж Ви розраховували. Могло здаватися, що Ваші старання зустрічають повну взаємність, але в нових складних обставинах відкриється, що це не так. Втім, Ви в стані з цим справитися. Мова може йти про проблеми з довірою. Саме ними і варто зайнятися в першу чергу.

Водолій ♒

Люди часто говорять, що гроші – корінь всіх зол. Але на ділі корінь усіх зол – любов до грошей. Так, гроші можуть відкрити зачинені двері, але чому Ви так пристрасно хочете буквально смітити ними? Важливо розібратися, чи виявляться прийняті заходи тимчасовими, або ж мова йде про довгострокове вкладення.

Риби ♓

І знову інші люди піклуються про Ваш комфорт, спокій і стабільність. Вони знають, що в потрібний момент Ви відповісте тим же. Але навіть у вдячності потрібно знати міру і не доходити до шкоди собі. Якщо зовсім відмовити – не варіант, спробуйте поговорити з ближнім про важливість незалежності.