Гороскоп на 10 листопада

Овен ♈

Якщо хтось бажає привнести у Ваше життя часточку радості, нехай! Але хоча Ви і відчуваєте потребу в легкості і навіть фривольності, є також необхідність як слід попрацювати або хоча б приховати свої розваги від декого. Якщо буде потрібно, почекайте, поки зовнішній вплив залишить Вас.

Телець ♉

Щоб поліпшити стан справ в обраній галузі, Ви повинні чітко знати, на який результат розраховуєте. Не намагайтеся діяти навмання, а розберіться в причинах, які живлять Вашу спрагу змін. Саме так Вас знайде справжня мотивація, яка допоможе отримати бажаний результат.

Близнюки ♊

Сьогодні Ваша істинно близнюкова товариськість буде на піку. Але якщо люди (або конкретна людина) не захочуть занурюватися в серйозні теми, це може сильно засмутити Вас. Намагайтеся підтримувати легку атмосферу спілкування. Перескакуйте з теми на тему, щоб співрозмовнику не здавалося, ніби Ви його допитує.

Рак ♋

Візьміться за справи, які контролюєте максимально; так Ви знайдете натхнення та оптимізм. Визнавши і прийнявши чужі зусилля, Ви помітно поліпшите ситуацію. Головне – не мучитися думками про те, де інший не дотягнув. Обидві сторони хочуть одного й того ж, просто у вас різні погляди на методи досягнення мети. В цьому немає нічого поганого.

Лев ♌

Здається, дехто хоче знати занадто багато подробиць – часом надто особистих. Але Ваше приватне життя належить Вам і тільки Вам. Говоріть не більше, ніж Вам зручно і доречно. З іншого боку, важливо встановити або наново затвердити свої кордони в цілому, щоб більше не страждати від чужої недоречної цікавості.

Діва ♍

Дохід – в тому числі додатковий – не такий вже недосяжний. Звичайно, Вам доведеться вийти з зони комфорту, але як тільки грошовий потік відкриється, Ви зможете увійти в неї на новому рівні. Нагадайте людям про свої таланти – і процес піде.

Терези ♎

Коли Вас смикають з усіх боків, важко задовольнити кожного. Прохання можуть стати вимогами, але не забувайте, що в першу чергу Ви повинні прислухатися до власного голосу, як би голосно не звучали чужі. Ви дійсно вмієте вирішувати проблеми, але сьогодні це саме по собі може стати проблемою, притягаючи до Вас занадто багато людей.

Скорпіон ♏

Ви знаєте, що промовляти приховані почуття і бажання дуже важливо, і зараз пора це зробити. Але інтуїція підказує, що краще починати з легкої розмови і заглиблюватися в серйозні теми поступово. Якщо ж настрою щось розповідати немає, зверніться до свого таланту спостерігача і слухача.

Стрілець ♐

Авантюрна ідея і надихає, і лякає. Не дозволяйте нікому підштовхувати Вас до необдуманих дій. Думка про ризик додає адреналіну в кров, але пам’ятайте, що в цій справі останнє слово за Вами.

Козоріг ♑

Вас відвідують дуже радикальні ідеї, і доведеться закликати на допомогу все терпіння, щоб утримати їх при собі. Якщо вважаєте, що іншим треба знати, що Ви думаєте, виберіть правильний спосіб вираження цих думок. Якщо Ви викличете чиєсь невдоволення, воно буде мати більш далекосяжні наслідки, ніж здається.

Водолій ♒

Навчаючись разом з кимось, Ви зближаєтеся з цією людиною. Вам є що сказати, але й іншому теж. Одна голова – добре, а дві – краще; спільне починання виявиться більш продуктивним. Нікуди не поспішайте: така грандіозна ідея вимагає ретельного планування.

Риби ♓

Професійна або особиста мета таїть важливі новини. Важливо розуміти, що інші люди не так обізнані про Ваші плани, як Вам здається. Розповідайте більше; так Вас швидше підтягнуться однодумці. З часом Ваша аудиторія розростеться.