Гороскоп на 10 травня

Овен ♈

Навіть мала дещиця придбаного контролю там, де ми не контролювали нічого, підвищує впевненість у собі. А від впевненості в собі стільки користі, що залишається лише порадіти, що Ви все ж взяли справу у свої руки! Якщо Ви здобули свободу в тій чи іншій сфері, то це тільки початок прекрасної подорожі.

Телець ♉

Досить натяку на успіх в обраній сфері, щоб Ви захотіли більше. Всесвіт обіцяє Вам удачу, і те, що в минулому викликало труднощі, буде даватися простіше. Це помітять і інші. Вважайте свої нинішні успіхи сходинкою до чогось більшого.

Близнюки ♊

Якщо хтось вже домагався чогось, чого хочете досягти Ви, то тим самим він довів, що це можливо. Навіть якщо хочеться все-все зробити по-своєму, скористайтеся чужою робочою стратегією. Вийшло один раз – вийде і в другий!

Рак ♋

Іноді ми випадково знаходимо легші шляхи – коли з якоїсь причини сходимо з обраного курсу і виявляємо, що “об’їзд” навіть кращий. Саме тому зараз варто порадіти несподіваній розвилці. Щось складне може раптово стати дуже простим!

Лев ♌

Ваш ентузіазм з приводу якоїсь ідеї – щирий і доречний, але здається, що його ніхто не поділяє. Є відчуття, що інші не зможуть зрозуміти те, що так надихає Вас. Але дайте людям шанс! Може виявитися, що Ви отримаєте набагато більше підтримки, ніж очікували.

Діва ♍

Ви правильно робите, що ставитеся до питання серйозно. Перешкоди, що заважають домогтися жаданого прогресу, цілком реальні. Коли дивишся на чайник, він закипає вчетверо повільніше – і зараз Вам треба прийняти, що все відбувається нешвидко. Найкраще, що можна тут зробити – відійти в сторону і розслабитися.

Терези ♎

Нам відомо, що кращих людей критикують жорсткіше всього. Такий шлях! Шлях до успіху тернистий, а інші завжди знаходять, до чого причепитися. Якщо зараз Ви стикаєтеся з неприємної критикою, то це відбувається з тієї причини, що Ви робите щось дуже добре. А людям просто заздрісно!

Скорпіон ♏

Удача рідко проявляється сама по собі. Зазвичай вона приходить слідом за вірою в себе і зусиллями. Ви досить постаралися, щоб реалізувати очікувані зміни, і проявили силу-силенну терпіння. Це означає, що Ви зробили удачі пропозицію, яку вона не може не прийняти!

Стрілець ♐

Не завжди реалізація наших бажань вимагає широких жестів. Часом досить розумового зусилля. Відкривши свій розум для бажаного, ми немов запрошуємо його у своє життя. Іноді результат розходиться з очікуваннями – але Ви побачите, що реальність нітрохи не гірша за мрії.

Козоріг ♑

Вам вирішувати, чи приймати поточну ситуацію близько до серця. Можна сильно зосередитися на те, що сталося і зовсім випустити з уваги, що відкрилися. Ніщо не відбувається просто так – будьте впевнені в цьому. Якщо Вам важко, то це лише тому, що Ви робите рішучий крок у новому напрямку.

Водолій ♒

Озираючись на минуле, Ви можете не хотіти в нього виникати. Сталося і сталося – і не хочеться занурюватися в питання про те, як і чому. Але такі заходи психологічної обережності зараз скоріше шкідливі. Настав час пірнути в саму глибину причин і наслідків. Страх дуже швидко пройде.

Риби ♓

Новий виклик – зовсім не новий! Ви стикалися з подібним раніше і відмінно впоралися із завданням. Дуже важливо налаштуватися на перемогу, щоб вона і правда трапилася. Не вважайте виниклі труднощі чимось незвіданим і дивним. Все у ваших руках. Ви контролюєте ситуацію.