З якою жінкою за знаком Зодіаку буде найсолодше життя

Що не кажи, а знак Зодіаку впливає на людину. Під час вибору майбутньої супутниці життя не завадить інформація про її характер і якості. Адже, ставши дружиною, жінка поводиться не так, як на початку стосунків. У виборі леді для створення сімейних стосунків головний орієнтир – кохання, але й поради зірок зайвими не будуть.

Овен

Жінка, яка народилася під знаком Овна розумна, цілеспрямована і норовлива. Слабкі чоловіки не для неї. Овну потрібна вічна боротьба з партнером. Якщо вона побачить, що партнер пройшов випробування, то стане вірною дружиною і відданим другом, на якого можна покластися. Хоча жінка Овен – непроста особа, здатна на маніпуляції та зради.

Телець

Обирає мужнього партнера, з яким весело і безтурботно. Коли настає період шлюбу, розуміє, що чоловік не ідеальний. Жінка Телець виховує його маніпуляцією, іноді “підпилює”. Чоловік має розуміти, що так дружина робить із нього чоловіка на заздрість усім. Ставши чоловіком Тельця, можна сподіватися на затишний дім і смачну їжу. Тельці – дуже хороші господині.

Терези

Ці ніжні й витончені дами мають багатий внутрішній світ. Терези не особливо справляються з домашнім господарством, зате будинок з їхньою присутністю перетворюється. Їх потрібно пестити і піклуватися про них. Якщо у стосунках із цими особами проявляти грубість, вони можуть легко залишити свого обранця в будь-який момент.

Скорпіон

Скорпіони – сильний і харизматичний знак, тому їхні чоловіки проходять ретельний відбір. Чоловіки з такими дружинами приречені на успіх. Бути сильним або за двері. Іншої дороги в обранця Скорпіона немає. Часто, саме старання жінки Скорпіона відіграють велику роль у сімейному житті.

Близнюки

Зірки кажуть, що Близнюки – це терплячі дружини і демократичні мами. Однак, цей знак Зодіаку жертвує своїми інтересами рідко. Близнюки допустять до себе чоловіка, який піклуватиметься про них навіть, якщо у партнерки поганий настрій. Іноді доведеться підлаштовуватися під плани Близнюків, щоб отримати шанс врятуватися від їхніх причіпок і невдоволення.

Рак

Раки є турботливими, чуттєвими і відповідальними дружинами. До того ж бути чоловіком Рака просто задоволення. Вони хороші господині та чудові дружини. Сім’я для жінки Рака – це сенс життя, хоча їй важко дається рішення про заміжжя.

Лев

Дружина цього знака розумна і граціозна. Партнера вибирає довго і ретельно. Левиця часто маніпулює своїм обранцем, але результатом маніпуляції є підвищення статусу або доходів чоловіка. Отже, бути чоловіком Лева – це ще й прибутково. У стосунках розбірлива й охайна, тому зраджувати не буде.

Діва

Безконфліктна і терпляча особистість. У сім’ї Діва стає другом і вірним супутником чоловіка у всіх справах. Може проявити невдоволення і навіть влаштувати перевірку на міцність другій половинці. На щастя чоловіка Діва швидко заспокоюється, навіть вибачається, якщо була не права.

Стрілець

Жінки Стрільці вміють цінувати чоловіка. Для них чоловік – це годувальник і прекрасний коханець. Боготворять свого обранця, нерідко пробачаючи проступки.

Козоріг

Жінка Козоріг – це працьовита бджілка, яка всього домагається сама. Вона не любить від когось залежати. Живе в сім’ї і піклується про чоловіка, якщо він відповідає тим самим. Зради не прощає і часто готова на помсту. Нерідко маніпулює своїм партнером, тому жити з Козорогом непросто.

Водолій

Дружина цього символу ідеально підходить чоловікам, які шукають спокійного життя. Водолій не буде чіплятися через дрібниці. Якщо їй щось не подобається, вона без скандалів і крику донесе претензії до партнера найделікатнішим способом. Водолії легкі в спілкуванні й отримують знаки уваги не тільки від чоловіків. На зраду можуть піти від нудьги.

Риби

Коли ніжні й романтичні Риби закохуються, то не бачать недоліків в обранцеві. Вони виходять заміж, не випробовуючи партнера на міцність. Риби просто не думають про це. Якщо ж жінка знака дізналася про невірність партнера, то може стати замкнутою, впасти в депресію. У такому разі, дуже важко буде побудувати подальші стосунки. Риба вірить у казки. Чоловікові Риби потрібно забезпечити їй цю казку в житті.

Оригінал