Хто наймужніший зі знаків Зодіаку?

Давайте сьогодні дізнаємося, хто зі знаків зодіаку – справжній полковник, а хто – мамин синок.

12 місце – Терези

Почесне останнє місце в гороскопі мужності дістається Терезам – за виняткову, неймовірну, чисто котикову ніжність. Терези прикрашатимуть твоє життя своєю присутністю і обсипатимуть тебе романтичними вчинками хоч до діамантового весілля – якщо, звісно, ти сама зробиш пропозицію. А Терези не можуть, у них лапки. До миття тарілок хоча б за собою це теж стосується, до речі.

11 місце – Риби

Риб не можна назвати ні мужніми, ні немужніми, оскільки Риби віддають перевагу вигідній життєвій стратегії “Ні риба ні м’ясо”. Це найзручніша позиція, з якої можна маніпулятивно заявити: “Ні, ну а що ти від мене тепер хочеш, ти ж знала, з ким зв’язувалася!” У тому-то й річ, що ні! Але тепер ось знаєш. Не дякуй.

10 місце – Рак

Раки – занадто тонкі й чутливі натури, тому “мужність” дається їм із великими труднощами: у будь-якій незрозумілій ситуації Рак ховається в панцир, і виколупувати його звідти з шипінням “Будь мужиком!” можна до смертного подиху. І все одно в тебе нічого не вийде, якщо ти, звісно, сама не Рак. Зате у Рака є інші корисні вміння, прокачані до рівня “Бог”: секс і борщ, наприклад. Тож нехай сидить уже у своєму панцирі – цілішим буде.

9 місце – Телець

З одного боку, Телець – міцний господарник, що, погодься, дуже по-чоловічому. Але з іншого – він трепетна англійська троянда і мамин синок. Якщо спрямувати його залізною рукою у світле майбутнє – зі шляху не зверне нізащо. Але май на увазі: це тільки тому, що тебе він боїться більше, ніж перешкод на життєвому шляху.

8 місце – Діва

Діва геть позбавлена токсичної маскулінності: не намагається посісти чільне становище в сім’ї, але при цьому не ховається за твою спідницю; не ділить справи на чоловічі та жіночі, не жартує сексистських жартів і не тягає додому п’яних друзів; вірна, як могильна плита, і має звичку дотримуватися слова. І все це скупчення неймовірних чоловічих чеснот разом перекреслюється його манерою перевіряти чистоту підлог із ватною паличкою.

7 місце – Козоріг

Козорогу абсолютно нецікаво грати в маскулінність і мірятися з іншими чоловіками довжиною органа доблесті: кругом одні мачо, а заводи стоять, між іншим! Тож мужність Козорога поширюється виключно на підкорення кар’єрних вершин, що, в принципі, добре і правильно. Але, з іншого боку, в будь-якій іншій ситуації Козоріг воліє, щоб сталевий дзвін лунав не з його штанів, а з-під твоєї спідниці. Ну не може ж він усе тягнути на собі один!

6 місце – Близнюки

Традиційно почесне центральне місце дістається Близнюкам, у чиєму каталозі субособистостей можна відкопати персонажів будь-якого ступеня мужності – від Дон Кіхота до Термінатора. Проблема в тому, що триватиме це щастя рівно до найближчої п’ятниці, в яку Близнюки традиційно нап’ються в барі, і яка субособистість після цього вилізе, навіть наша Магічна куля не передбачить. Пощастить, якщо це буде просто матусин синочок, а то ж може і щось гірше. Бували, знаєте, випадки.

5 місце – Водолій

Водолій обожнює вдавати з себе мачо і заявляти, що все вирішуватиме він, на тій простій підставі, що він чоловік. На ділі, втім, дійсно володіє багатьма якостями Мужика Справжнього, окрім одного: відповідальність нести не здатний навіть за себе, що вже говорити про інших.

4 місце – Овен

Трохи-трохи не дотягли до трійки лідерів Овни – мужики звичайнісінькі класичні з усіма атрибутами: вибуховим темпераментом, лудженим шлунком, “Підемо вийдемо!”, пудовими кулаками і мізками, які за кулаками традиційно не встигають. Тому й четверте місце: “Що ж ви так побиваєтеся? Ви ж так не вб’єтеся!”

3 місце – Стрілець

Відкриває трійку лідерів Стрілець – еталонний мужик з анекдотів про риболовлю, поручика Ржевського і місцями навіть про Гену і Чебурашку, якщо ви розумієте, про що ми. Вічно молодий, вічно п’яний Стрілець встигає одружитися разів вісім, завести купу дітей і про всіх подбати, його колишні дружини, як правило, товаришують (особливо друга з п’ятою чомусь) і передають одна одній на зберігання його мотошоломи та шурупокрути, і при всьому при цьому зі Стрільцем не лише весело, а й спокійно. А головне, навіть якщо він із тобою розлучиться, все одно ніколи не кине. Навіть якщо зі спільно нажитого у вас тільки кіт і напівдохлий кактус.

2 місце – Скорпіон

Срібна медаль дістається Скорпіонам – чоловікам, на яких можна покластися справді в будь-якій ситуації: від “Я нічого не чіпала, воно саме!” до “Дорогий, я йду від тебе назовсім, подбай про дітей”. Але, звісно, для цього Скорпіон має дуже сильно тебе любити.

1 місце – Лев

Та-дам! Почесне перше місце, золота медаль і звання наймужнішого мужика у світі дістається Леву. За щедрість, шляхетність, уміння тримати слово і бажання опікати малих. Ну і за приголомшливе вміння мужньо терпіти що завгодно, аби ніхто не подумав, що йому слабо.

Оригінал