Внутрішні страхи знаків Зодіаку, які заважають їм жити

Усі люди без винятку можуть бути невпевненими в собі. Немає нічого аномального в тому, щоб відчувати невпевненість. Зрештою, це частина людської натури. Ми, люди, є найгіршими критиками своїх же дій. Розпізнайте свої внутрішні страхи і почніть із ними боротися. Що ж вам не дає нормально жити, згідно з вашим зодіакальним знаком?

Овен

Прагнення бути найкращим. У вас є конкуренти, і ви боїтеся не стати першим. Овни, зарубайте собі на носі: перемога – це не головне, вона не повинна ставати вашою кінцевою метою. Найбільші успіхи в житті завжди йдуть пліч-о-пліч з невдачами і провалами.

Телець

Ваше почуття власництва. Ви постійно очікуєте підступу від людей, можливо, через те, що ви набули в минулому поганого досвіду. Ці внутрішні страхи можуть зробити вас уразливими. Ви можете не помітити, як ваше щастя піде від вас. Пам’ятайте, що люди, які можуть підвести, – це життєва реальність. Однак ті, хто вас щиро любить, залишаться з вами, незважаючи ні на що.

Близнюки

Думка інших. Ви надмірно залежите від думки оточуючих. Це збиває вас із вашого шляху, призводить до постійної тривожності й негативно позначається на житті загалом. Пам’ятайте, що потрібно намагатися стати кращою версією себе, а не підлаштовуватися під інших людей.

Рак

Бажання все контролювати. Ця постійна потреба в тотальному контролі насправді пригнічує вас, не дає насолоджуватися речами і відчувати, що життя б’є ключем. Навіть найбільш ретельно продумані плани цілком можуть провалитися. У житті має бути трохи хаосу і непередбачуваності.

Лев

Ваші внутрішні страхи – це командирський тон і почуття переваги. Давайте будемо чесними. Ви звикли бути відповідальними, і вам це подобається. Але ваші лідерські замашки можуть відштовхнути людей, які вам дорогі й небайдужі. Багато хто не хоче з вами спілкуватися, оскільки ви занадто зарозумілі. Навчіться поступатися.

Діва

Сумніви. Ми, люди, свої найгірші критики. Але, схоже, що ви найбільше критикуєте і чіпляєтеся до себе. Не впадайте в крайнощі. Забудьте вираз “я недостойний і недостатньо хороший”. Перестаньте прагнути до досконалості. Ідіть на ризик і робіть те, чого завжди боялися. Геть сумніви!

Терези

Внутрішні страхи Терезів зводяться до нездатності постояти за себе. Уміння загладжувати конфлікти – хороша навичка. Однак не варто терпіти приниження від інших. Скажіть усе, що думаєте, не стримуйте себе. Замість того щоб думати про почуття інших, для початку подумайте про свої власні.

Скорпіон

Проблеми з довірою. Сказати, що вам важко довіряти людям – нічого не сказати. Можливо, раніше у вас були такі етапи в житті, коли вас зраджували й обманювали. Але це в минулому. Недовіра не дає вам розвивати особисті стосунки та отримувати від життя задоволення.

Стрілець

Боязнь зобов’язань. Ви обожнюєте свою незалежність і свободу, тому стабільні стосунки є, чесно кажучи, для вас страшними. Це нормально – переживати про те, як розвиватимуться події, проте навчіться ігнорувати свої внутрішні страхи.

Козоріг

Страх поразки і провалу. Ви завжди спрямовуєте всі сили на виконання поставленого завдання. Ви типовий трудоголік, одержимий думкою про постійне самовдосконалення. Ваш недолік у тому, що ви перебуваєте під постійним тиском. Запам’ятайте, невдача – це обов’язкова складова життя, і вона вчить вас більше цінувати власні перемоги.

Водолій

Ваша внутрішня вразливість. Ви занадто чутливі, але в цьому нічого поганого і жахливого немає. Швидше, це прекрасна людська якість, хоча ви цього визнати не можете. Ви постійно намагаєтеся здаватися безжальним циніком, щоб приховати свої внутрішні страхи.

Риби

Ви боїтеся бути причиною розчарування інших. Можливо, ви боїтеся цього ще з часів дитинства або ж зараз перебуваєте в токсичних стосунках, тому ви й упевнені, що більшого не заслуговуєте. Поставте на місце свого внутрішнього критика. Робіть те, що хочете зробити, і якщо ваш критик проти, обов’язково нагадуйте собі, що ви без сумніву гідні кращого.

Оригінал