5 найбільш потайних знаків Зодіаку

Більшість людей зберігають свої секрети, і промовчати про щось для них абсолютно нормально. Але є ті, інформації про яких немає зовсім. Вони нічого не розповідають про себе, витягнути з них ім’я – вже досягнення. Астрологи розбираються, які знаки зодіаку зірки наділили найбільшою скритністю.

Діва

Діви рідко говорять про себе, вони воліють мовчки слухати. Малознайомим людям Діви не стануть нічого розповідати про особисте. Цей знак створює враження холодної кам’яної брили, але це не зовсім так. Усередині Діви живе сильне бажання знайти ідеальну сім’ю, ідеальних друзів, яким вона була б готова відкритися. Але ідеалізована картинка часто б’ється об гостру реальність. Діва не стане приховувати своїх намірів і може чесно оголосити про небажання комусь розкриватися.

Рак

Вразливі Раки звикли жити, чекаючи на зраду, тому не поспішають пускати у своє життя нових людей. Вони ховають емоції під масками, надягаючи ту, яка найбільш вигідна в ситуації, що склалася. Раки відкриваються тільки найближчим людям, які знають їх із голови до п’ят. В інших випадках водний знак воліє приховувати почуття, навіть якщо відчуває сильну потребу виговоритися. Рак думає, що люди гратимуть на його слабкостях, жорстко маніпулюючи отриманою довірою.

Козоріг

Докладні відомості про Козорога доступні тільки самому Козорогу, для всіх інших ця інформація секретна і заборонена. Деякі представники знака вважають за краще тримати все в собі, мало спілкуючись навіть із близькими друзями або родичами. Козоріг будує плани, нікого в них не посвячуючи, відчуває почуття так, що ніхто про це не дізнається. На обличчі земляного знака завжди залишається застиглий холоднокровний вираз.

Водолій

Незважаючи на товариськість і хороший ступінь комунікабельності, цей знак звик тримати друзів на відстані від своїх таємниць. Водолій вважає, що дотримується чужих кордонів, тому вимагає такої ж віддачі від близьких людей. Усі секрети Водолія, найімовірніше, залишаться з ним. Часто повітряний знак чинить так через захисну реакцію на травму з минулого. Не варто вважати Водоліїв байдужими егоїстами: вони завжди раді поспілкуватися, допомогти і підтримати друзів, при цьому оточивши себе ореолом таємничості.

Скорпіон

Скорпіони не звикли виставляти себе напоказ. Вони живуть так, як диктують навколишні умови, і найчастіше справляють враження жорстоких, агресивних натур, готових у будь-яку хвилину постояти за себе. Мало хто знає, що насправді Скорпіон досить вразливий і ретельно приховує емоції від оточуючих, боячись здатися слабким. Скорпіони люблять загадки, тому в очах оточуючих самі залишаються таємничими людьми.

Оригінал