Гороскоп на 6 серпня

Овен ♈

Якщо на дорозі зустрічається знак “Об’їзд”, і треба їхати окружним шляхом, це не означає, що ми спочатку вибрали неправильний маршрут. Він просто потребує невеликої корекції. Зараз здається, що об’їздів на Вашому шляху до мети щось занадто багато. Але дуже скоро Ви зрозумієте, у чому сенс того, що відбувається!

Телець ♉

Один із двох знаків під керуванням розкішної Венери, Телець знає, як перетворити свинець на золото. Але як писав один Телець, на прізвище Шекспір, “не все золото, що блищить”. А герой його “Венеціанського купця” взагалі віддає перевагу свинцю! Іншими словами, менше спокушайтеся блискучими речами – особливо сьогодні.

Близнюки ♊

Зараз важливо не стільки точно розуміти ситуацію, скільки підходити до неї з широким кругозором. Хтось може вирішити, що це наївно. Але конкретний крок у вибраній галузі не вимагає від Вас досконалого розуміння всієї картини. Вам просто потрібно зібратися з думками, набратися сміливості та нарешті перестати вагатися.

Рак ♋

Якщо хтось бажає Вас поквапити, він повинен спочатку згадати класичну байку про зайця та черепаху. Ви налаштовані діяти повільно, але правильно. Якщо хтось вважає, що це знак лінощів, – ігноруйте його. Ідеальна стратегія – та, яку Ви обрали собі.

Лев ♌

Якщо в дитинстві ми зробили якусь прикру помилку, чи це означає, що ми приречені її повторити? Чи думаєте ви взагалі, що ризикуєте зробити щось подібне знову? Це можливе лише в тому випадку, якщо Ви не засвоїли урок. Але правда в тому, що отриманий досвід Ви цілком успішно застосовуєте на практиці.

Діва ♍

Отже, що у Вас є такого, що потрібне іншим людям? Чи знають вони взагалі, що їм від Вас щось потрібне, чи нічого не підозрюють? В останньому випадку Ваш обов’язок – просвітити ближнього щодо підтримки, яку Ви можете надати! Мудрість Діви завжди в ціні – так що діліться нею щедро.

Терези ♎

Люди, які дуже намагаються, відшкодовуючи брак знань ентузіазмом, гідні замилування; Досвіду з таким ставленням до справи вони набираються дуже швидко. Іноді ми не усвідомлюємо, наскільки у будь-якій справі важливий ентузіазм. Зацікавлений підхід до справи – ключ до успіху!

Скорпіон ♏

“Що може піти не так?” Цим питанням люблять задаватися песимісти. Людина, налаштована на негатив, шукатиме його і неодмінно знайде, причому зробить це у переконаності, що це і є реалістичний погляд на речі. А що ви? Для Вас склянка наполовину порожня чи наполовину повна? (Питання риторичне!)

Стрілець ♐

Мобільний зв’язок відстає у розвитку від гаджетів, які використовує. Селфі-палиці з’явилися у нас давним-давно, а нещодавно камери смартфонів навчилися самі стабілізувати зображення. Можна знімати кіно без зеленого екрана та армії техніків! Тут і зараз Вам потрібно спиратися на чітку картинку, не розмінюючись на “мило” та “зерно”. Ніщо не повинно Вас відволікати.

Козоріг ♑

Ви – наче артист, який готується вийти на сцену завчасно. Через перестановки у програмі виступ відбувається раніше, і є почуття, що Ви не підготувалися як слід. Але часто хвилювання змушує нас перевершити себе! І тому, якщо відчуваєте його – прийміть!

Водолій ♒

Світила наполягають, що настав час заглянути далі за очевидне і спертися на варіант, який здається менш привабливим. Не варто неодмінно тягтися до яскравого, гучного, манливого. Щось непомітне, щось на периферії – ось що зараз заслуговує на Вашу пильну увагу.

Риби ♓

“І це все?” Таким питанням ми задаємося, коли велика подія, на яку ми так чекали, відбувається тихо і якось блякло. Але часто ми вимовляємо ці слова з полегшенням. Зараз Ви могли готуватися до чогось дуже неприємного – і раптом виявиться, що можна зітхнути спокійно!