Гороскоп на 2 серпня

Овен ♈

Світила обіцянок Овнам впевненість, навіть якщо кругом панує хаос. Загалом порядку додасться. День вдалий для командної роботи. Допоможіть другу чи колезі. Зі своїми справами постарайтеся впоратися у першій половині дня – це подарує Вам почуття задоволення.

Телець ♉

Тельцям нелегко впоратися зі своїми емоціями. Не звинувачуйте себе, якщо стане ясно, що треба весь день присвятити підтримці душевної рівноваги, але не піддавайтеся і безнадії. Знаходьте час для хобі та людей, які Вам приємні. Не варто поринати в минуле – хіба що Ви шукаєте в ньому солодку ностальгію або намагаєтеся згадати рецепт улюблених пиріжків бабусі.

Близнюки ♊

Близнюки багато відволікатимуться на особисті драми. На жаль, під впливом світил Ви станете дратівливими та нетерплячими, і важливо не зриватися на оточуючих. Сеанс медитації – ось що допоможе Вам знову набути оптимізму і заглянути за пелену ілюзій.

Рак ♋

Тельцям сьогодні варто бути обережнішими з грошима. Шопінг як спосіб відволіктися від серйозних питань – не найкраща ідея. Не варто позичати гроші, оскільки повернуть їх не так швидко, як Ви розраховуєте. Щоб пережити непростий період без втрат, залишайтеся в контакті з природою і намагайтеся насолоджуватися безкоштовними приємностями.

Лев ♌

Духовність допоможе Левам пережити цей день. Ви можете зайти в глухий кут в особистих або професійних справах. Робіть все можливе, щоб не впасти духом, і не приймайте незначних проблем близько до серця, нехай їх і стає все більше і більше. Дихайте глибше і намагайтеся знаходити заземлення та втіху в талісманах та кристалах.

Діва ♍

Вас можуть відвідати привиди минулого. Розрізнити шлях у майбутнє буде непросто. Дозвольте собі відмовитися від усього і зосередитися на своєму психічному та фізичному здоров’ї. Під кінець дня світила сприятимуть турботі про розум, тіло і душу.

Терези ♎

Терезам сьогодні варто очікувати напруги у спілкуванні з друзями та у віртуальному просторі. Навколишні стануть напрочуд дратівливими, але бурхлива реакція на них принесе Вам більше проблем, ніж воно того варте. Зробіть собі ласку і просто не контактуйте ні з ким, окрім вірних та перевірених друзів. Увечері взагалі не заходьте до соцмереж.

Скорпіон ♏

Скорпіонам варто від ранку скласти собі список справ на день. Світила допоможуть Вам пережити безладний та напружений день, якщо Ви з самого початку продумаєте стратегію. Складнощі в робочому просторі насамперед загрожують душевній рівновазі та вимагають зосередження на особистих починаннях. Надвечір може заявити про себе емоційне вигоряння. Без найменших докорів совісті можете ховатися у свою раковину та відпочивати.

Стрілець ♐

Стрільцям світ сьогодні здасться похмурим та агресивним місцем. На щастя, Ви зможете бути вище того, що відбувається, якщо збережете оптимізм і будете в усьому шукати світлі сторони. Співчуття до людей допоможе підтримувати душевну рівновагу і справлятися зі стресом. Ваша доброта допоможе вивести колег і друзів із їхніх труднощів. Головне – за турботою про інших не забувати і про себе.

Козоріг ♑

Зараз чудовий час для повернення до медитації або інших духовних практик, тому що світобудова хоче, щоб Ви встановили контакт з навколишніми вібраціями світу. Якщо плануєте якесь дозвілля з друзями, це може бути вивчення Таро або візит до медіума; послання Всесвіту як ніколи зрозумілі для Вас. Також варто присвятити час спілкуванню з нашими меншими братами.

Водолій ♒

Водоліям сьогодні непросто триматиме баланс. Насамперед постраждає особисте життя, і тут дуже важливо і не реагувати на все агресивно, і не бути ганчіркою. На жаль, з емоціями Вам впоратися непросто. Найкраще, що можна зробити – це усамітнитися та подбати про власний добробут.

Риби ♓

Рибам сьогодні доведеться нелегко. Пропажі та непорозуміння будуть множитися. Уважно прочитайте всі листи та повідомлення, перш ніж їх надіслати. У світлі збудженого стану уникайте кофеїну в другій половині дня, інакше ввечері просто не зможете заснути.