Гороскоп на 26 січня

Овен ♈

В офісній мові є чимало клішованих фраз, наприклад, “мозковий штурм” і “нестандартне мислення”. На щастя, сьогодні світила підтримають Ваші креативні починання. Ви зможете вдихнути в нудний процес нове життя, так що він захопить уяву колег.

Телець ♉

Фредді Мерк’юрі з групи “Queen” був Дівою, але мотив пошуку свободи в його піснях актуальний і для Вас. Може, зараз і не час вирушати на пошуки пригод, але світила радять як мінімум розробити план. Саме він, як не дивно, допоможе Вам знайти потрібну свободу.

Близнюки ♊

Наскільки Ви готові відкритися – не в теорії, а реально? Звичайно, можна змусити себе бути щирим у розмові з іншою людиною, але в першу чергу це Ваше власне вольове рішення. У Вас є достатня підтримка, щоб сказати свою правду, не стримуючись.

Рак ♋

Щоб історія була по-справжньому захопливою, дуже важливо вчасно перейти до суті. Вам неважко буде привернути увагу аудиторії до своєї розповіді, але одній людині буде особливо цікаво вислухати Вас до кінця.

Лев ♌

Іноді дуже хочеться, щоб наші проблеми вирішилися немов за помахом чарівної палички – і, як не дивно, чарівна паличка у Вас є! Вона називається “мозок”. Сьогодні Меркурій обіцяє Вам абсолютно геніальну ідею.

Діва ♍

У всіх нас є знайомий, який міг би заробляти на життя ремеслом тамади. Отака професійна душа компанії! Сьогодні в такому амплуа виступите Ви. Світила підтримають Ваше прагнення до веселощів, радості, спонтанності. Просто пливіть за течією своїх настроїв!

Терези ♎

Де б прикупити мотивації в таблетках? В аптеці? В інтернеті? Іноді ми просто не в змозі “дозріти” для чогось, що зі свого боку давно назріло. Зараз Вам, можливо, треба зібрати волю в кулак – але, на щастя, світила підтримають Вас у цьому нелегкому починанні.

Скорпіон ♏

Вам не потрібно кидатися у спілкування стрімголов, але дуже непогано було б розкласти все по поличках. Іншими словами, підготуйте те, що хочете сказати людям. Імпровізація спрацює так, як хочеться.

Стрілець ♐

Часто можна побачити рекламу “заробітку в інтернеті” з шестизначними сумами доходів. Чи варто говорити, що це обман? Втім, у бажанні заробити як такому немає нічого поганого. Якщо хочете підвищити рівень своїх доходів, світила обіцяють Вам парочку геніальних ідей на цей рахунок.

Козоріг ♑

Ретроградний Меркурій рухається через Ваш знак, відіграючи роль своєрідного суфлера. Не всі його підказки зрозумілі, але в цілому це краще, ніж зовсім нічого. Розумові та комунікативні процеси дещо сповільняться, але Ви зможете донести потрібну ідею до потрібних людей.

Водолій ♒

У дитинстві спроби дорослих керувати Вашою уявою напевно ставили Вас у глухий кут. То “не бійся мріяти”, то “вистачить витати в хмарах, займися справою”. Але витати в хмарах, як не дивно, корисно. Сьогодні відпустіть свою уяву у вільне плавання – і будьте впевнені, що вона повернеться з багатою здобиччю.

Риби ♓

Важливі персони іноді оголошують “не приймальні дні”, але у випадку дуже важливої справи все ж допускають до себе прохачів. Сьогодні проявіть вибірковість в питанні того, кого і чому Ви до себе наближаєте. Лише деякі обрані заслуговують Вашої уваги – і можуть по-справжньому оцінити її.