Гороскоп на 2 грудня

Овен ♈

Зміни завжди супроводжує хаос, а також невпевненість. Саме тому зміни нас часто лякають. Але потім ми озираємося назад і розуміємо, що вони були на краще. Саме так Вам треба дивитися на зміни, які відбуваються у Вашому житті сьогодні.

Телець ♉

Найчастіше на вокзалах чудово можна розібратися, який поїзд куди йде. Але завжди знаходиться хтось, хто забігає в вагон і починає запитувати, куди йде поїзд. Всі ми деколи страждаємо від сумнівів, які тільки затримують процес. Не варто цього робити.

Близнюки ♊

Історія повниться прикладами лідерів як прекрасних, так і нікуди не придатних. Але персонажів, які лякали і мучили людей, а їх все одно любили, не так вже й багато. Тиранів рідко поважають. Пам’ятайте про це, коли сьогодні у Ваших руках раптово (або ні) виявиться повнота влади.

Рак ♋

Припустимо, Ви зайшли в дорогий ресторан, замовили складне блюдо, і через пару хвилин його Вам вже подали. Правда, підозріло? Такого чекаєш швидше від якогось фастфуду. На щастя, те, чого Ви бажаєте, збудеться лише через належну кількість часу. І це прекрасно! Хороше завжди вимагає часу.

Лев ♌

Якщо Ви притримали для когось двері, а він не сказав “дякую”, справа не обов’язково в брутальності. Хто знає, які похмурі думки обіймають голову бідолахи… Якщо на Ваш щедрий жест ніяк не відповідають, не турбуйтеся. Вам ще подякують, але через деякий час.

Діва ♍

“Що ти втрачаєш?” Це питання задають з метою підбадьорити, але буває і так, що людина починає буквально думати про те, що може втратити. Ось тут і виникають сумніви і побоювання, а за ними приходить песимізм. Але дивитися на речі з оптимізмом набагато вигідніше.

Терези ♎

Іноді в палкій суперечці і правда народжується істина. Конфлікт чіпляє людей і змушує розкритися, почати розказувати. Торкнувшись одного питання, ми починаємо говорити про інші речі, і це теж виявляється корисно і цікаво. Саме такий сценарій чекає Вас найближчим часом.

Скорпіон ♏

Цікаво, хтось ще тримає дворецьких? У наше століття високих технологій ця професія, мабуть, вже не так затребувана. З іншого боку, у багатих свої примхи, а людський фактор може бути серйозним аргументом на користь живого домоправителя замість “розумного будинку”. Скориставшись цією аналогією, почніть більше спілкуватися живцем.

Стрілець ♐

Осяяння здаються раптовими спалахами, але на ділі вони – продукт роботи нашої підсвідомості. Іншими словами, наш мозок непомітно збирає факти, а потім видає відповідь. Якщо щось подібне станеться сьогодні з Вами, відкиньте підозрілість. Це відкриття більш ніж логічне і вчасне.

Козоріг ♑

Судячи з усього, за Вами спостерігають, і дуже пильно. Венера пройшла вже чверть свого шляху по знаку Козорога, але в плані зростання привабливості для інших, тепла і творчих починань це тільки початок. Готуйтеся! Ви опинитеся в центрі уваги.

Водолій ♒

Ми часто розуміємо, що найдешевша страва буде дещо відрізнятися від свого зображення в меню. Але якщо нам принесли її на срібному блюді з хитромудрими приладдям, це вже підозріло! Точно так само – з цинізмом – ми ставимося до подарунків долі. Але навіть якщо те, що запропонувала Вам Всесвіт, виглядає незвично, це не привід відмовлятися від дару.

Риби ♓

Коли добра відьма Глінда в “Чарівника країни Оз” говорить Дороті, що та могла повернутися додому коли завгодно, Дороті мала повне право розсердитися. Чи жарт – зазнати стільки прикростей, яких можна було уникнути! Якщо Вам доводиться важко, важливо вчасно озирнутися і зрозуміти, що насправді контроль у Ваших руках.