Гороскоп на 27 травня

Овен ♈

Якщо з першого разу не вийшло, заведено пробувати ще раз – хіба що настрій пропав, і робити вже нічого не хочеться. Навіть якщо здається, що Ваші зусилля марні, краще продовжувати. Нагадайте собі про те, чому взагалі взялися за справу. До успіху дуже близько!

Телець ♉

Кажуть, що переможці не здаються, а ті, що здалися – не перемагають. Напевно, щось схоже Ви могли чути від вчителя фізкультури в школі. У команді бажання здатися придушити простіше, а от коли ми діємо в поодинці, рішення вже залежить тільки від Вас. Але якщо Ви вирішите кинути, як це відіб’ється на інших людях? Про це варто задуматися.

Близнюки ♊

Коли мова йде про такі речі, як турбота про себе і любов до себе, ми швидше віддамо свої ресурси іншим, а себе поставимо в самий кінець списку, куди доберемося вже знесиленими. На щастя, Всесвіт сьогодні поповнить Ваші запаси любові і турботи – і їх вистачить на всіх, в тому числі і на Вас самих!

Рак ♋

У відносинах ситуація така, що краще Ви будете терпіти дисбаланс, ніж втратите їх зовсім. Краще миритися зі знайомим злом, ніж розривати зв’язок – так думаєте Ви, і точно так само, як не дивно, думає інша сторона. Що ж, це означає, що точки дотику у вас двох є – і з цим можна працювати!

Лев ♌

Краще не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні: саме про це Вам нагадає Всесвіт. Звичайно, не хочеться розводити хаос там, де все звично і керовано, але чи варто відсувати дію, яку все одно доведеться зробити? Глибоко вдихніть – і беріться за справу.

Діва ♍

У кожному з нас живе Фома Невіруючий. Через минулий досвід і недовіру ми шукаємо підступ в хороших на вигляд речах, і безпідставні підозри відтягують результат. Деякі можливості так і залишаються відкритими, але інші не можуть чекати. У Вашому світі виникне напрочуд приємна перспектива – і будьте впевнені, що це і правда подарунок долі!

Терези ♎

Коли ми щось шукаємо, є ймовірність виявити, що воно весь час було у нас прямо під носом. Ми не помічали шуканого, тому що вся увага була віддана чомусь ще більш важливому. Когось може здивувати Ваша уявна неготовність розглянути в ситуації те, що бачить він, але правда в тому, що Ви просто бачите ще більше. Так тримати!

Скорпіон ♏

Ми всі знаємо людей, які відмовляються від наших ідей, а потім оголошують, що їх осінило, і видають рівно ту ідею, яку раніше запропонували ми! Але часом для того, щоб людина погодилася з нами, і правда потрібно посіяти зерно в його уяву – а коли він вирішить, що сам все придумав, можна рухатися далі!

Стрілець ♐

Навіть якщо здається, що Ви вже досить підготувалися, краще виділити ще трохи часу на планування. Справа не в тому, що щось може піти не так. Але трохи більше уваги до деталей – гарантія того, що Ви не будете приймати поспішних і невдалих рішень.

Козоріг ♑

Ви готові вкласти сили і час в певне завдання, але може виявитися, що цього мало, і потрібно ще. Не те щоб Ви недооцінили ситуацію – просто дуже швидко вона перетвориться в “пан або пропав”. Що ж, будьте впевнені, що не вдарите в бруд обличчям!

Водолій ♒

Може виявитися, що невелика перестановка в списку пріоритетів звільнить час, який був Вам так сильно потрібен. Ви виявите, що більше часу – значить менше стресу. Можливо, Ви відчували таку терміновість через слідування укоріненому образу дій. Заново оцінити його і переглянути – шлях до оновлення і свободи.

Риби ♓

Коли ми щиро знаємо, що добре для іншого, так неприємно буває стикатися з відмовою навіть послухати! Нас вважають авторитарними, нав’язливими… Ви дуже точно розумієте чужі потреби, але краще, що можна зробити – сказати про це і передати ініціативу іншій стороні.