Гороскоп на 9 травня

Овен ♈

Якщо чаша Вашого терпіння переповнена, це не обов’язково погано. Так, Ви гніваєтесь, але також Ви готові до змін. Головне – пам’ятати, що гнів гарний у міру. Прийміть зміни як даність, порадійте тому, що не готові більше терпіти деякі речі. Але не заходьте за кордон розумного.

Телець ♉

Кріпитися і мужатися Вам зараз важче, ніж можна собі уявити. Венера вже покинула Ваш знак – але це не означає, що Ви уразливі і беззахисні. Зовсім трохи змінивши своє ставлення до ситуації, Ви побачите, як лякаючі речі вже зовсім не лякають.

Близнюки ♊

Якщо Ви поки не дізналися на власному досвіді, що терпіння і труд все перетруть, то дізнаєтеся. Головне – вчасно віддати цьому досвіду належне. Ви так звикли до зусиль в певній галузі, що можете не зрозуміти, що пора зупинитися. Зробіть паузу. Можливо, заслужена похвала нарешті знайде Вас.

Рак ♋

“Працює – не чіпай”; “Найкраще – ворог хорошого”. Не варто ремонтувати те, що не зламане. Але часом звичне змінюється саме без будь-якого попередження. Попереджений – озброєний: будьте готові реагувати швидко і ефективно.

Лев ♌

Ми постаємо в різному світлі перед різними людьми, і в цьому немає ніякої фальші. Навпаки – ми щиро знаходимо спільну мову з кожним по-різному, індивідуально! Часом, однак, це виснажує. Сьогодні дайте собі трохи перепочити. Як? Просто будьте собою і ніким більше!

Діва ♍

Якби тільки до Вас більше прислухалися, все було б настільки краще! Це правда – але коли Ви говорите, люди виглядають похмурими, так ніби нічого не розуміють. Може, Ви і справді говорите якоюсь інопланетною мовою? Втім, сьогодні Вас нарешті послухають – і зрозуміють.

Терези ♎

Можна прийняти виклик – а можна просто бути вищими. Останній варіант стане кращим застосуванням для Вашої енергії. Нехай те, що Ви зазвичай берете близько до серця, буде Вам як з гуся вода. Ви дійсно можете – і повинні! – бути вище цього!

Скорпіон ♏

Серце не тільки красунь, а й усіх людей “схильне до зради”. Ми хочемо добитися успіху, але сам успіх сприймаємо з побоюванням. Вся справа в завищених очікуваннях. Пам’ятайте про це, коли щось складеться, але не зовсім так, як Вам хотілося. Найкраще просто порадіти тому, що інтуїція Вас не підвела.

Стрілець ♐

Іноді головний пріоритет – це переоцінка пріоритетів. Важливі справи можна і потрібно відкладати до нових віників, коли виникають справи важливіші. Зараз така стратегія виявиться дуже корисною. А якщо Ви все відкладали якесь завдання від нестачі віри, зараз вона нарешті займе належне їй місце в списку Ваших пріоритетів!

Козоріг ♑

Перетинаючи фінішну лінію, озирніться назад і оцініть пройдений шлях. Нехай це не так вже очевидно, але на нинішній виклик Ви реагували інакше, ніж відреагували б в минулому році. Часом досить зробити те, чого ми боїмося найбільше, щоб страх зник. Ви стали сильнішими – і мудрішими!

Водолій ♒

Іноді найсміливіше, що ми можемо зробити, – це визнати, що боїмося. Зустріти страх лицем – значить зцілити давню рану. Хочеться звільнитися від емоційного багажу – але коли нами володіє страх, цей процес заходить в глухий кут. Звільнитися – значить визнати і цей зв’язок. Час настав!

Риби ♓

Будь-який прораб скаже Вам, що спостерігати з боку – справа цілком корисна. Іноді кожен робить свою справу, але в підсумку команда, що називається, за деревами не бачить лісу і робить помилки. А ось сторонній спостерігач прекрасно бачить, що пішло не так. Саме цю позицію – стороннього спостерігача – Вам зараз слід обрати для розв’язання проблеми у Вашому світі.