Гороскоп на 4 квітня 2023 року

Овен ♈

Сьогодні якась не надто добре знайома Вам людина запропонує ідею, яку оточуючі спочатку забракують, але Ви безумовно побачите в ній якусь принадність. У Вас навіть створиться враження того, що завдяки її божевіллю цей задум може спрацювати! Вкладіть усі сили в реалізацію цього задуму і скажіть його винахіднику, що палко його підтримуєте. Зараз Вам нічого не можна буде робити упівсили – Вам буде потрібно викладатися на всі сто відсотків. Ризиковані починання і проєкти – єдиний спосіб забезпечити собі ті гострі відчуття, яких Ви зараз так прагнете.

Телець ♉

Якщо Ви давно подумували про те, щоб вирушити в якусь захопливу подорож, то сьогоднішній день просто чудово підходить для того, щоб здійснити цей задум. Однак, не поспішайте поки що підписувати будь-які документи або вкладати в цю поїздку великі суми грошей. Зачекайте кілька днів і подивіться, чи не почнуть знижуватися ціни, чи не трапиться Вам на очі більш розумна пропозиція. Зараз Вам вочевидь не слід обмежувати себе у виборі варіантів – якщо Ви будете занадто поспішати, то в підсумку ризикуєте вплутатися в щось таке, про що згодом жалкуватимете.

Близнюки ♊

Ви читатимете людей, які вас оточують, як відкриту книжку – те, що досі здавалося вам неясними й потаємними емоціями, тепер стане абсолютно ясним і зрозумілим. Вам буде вкрай корисно зрозуміти, що їх мотивує і підштовхує до тих чи інших вчинків, особливо якщо зараз ви ведете якісь важливі переговори. Ви зумієте точно зрозуміти, що вам потрібно сказати своїм співрозмовникам, щоб домогтися від них бажаного результату. Головне не картайте себе за таку поведінку – це аж ніяк не маніпулювання. Ви зумієте запропонувати такий шлях дій, від якого виграють абсолютно всі зацікавлені сторони.

Рак ♋

Сьогодні ви досягнете поворотної точки у стосунках із якоюсь близькою вам людиною, хоча може трапитися так, що усвідомлювати це будете тільки ви один. Якщо ця людина не буде цього розуміти, то почекайте, поки вона це усвідомить, перш ніж заводити розмову на цю тему. В іншому разі вона може стати в захисну стійку і помилково почати припускати, що Ви намагаєтеся якимось чином нею маніпулювати. А це вочевидь не допоможе Вам провести з нею відкриту і щиру розмову.

Лев ♌

Ви будете особливо палко відстоювати свої переконання – скористайтеся цією енергетикою, щоб знайти нових соратників і однодумців, які підтримуватимуть ваші ініціативи. Якщо ви давно хотіли здійснити якісь задуми, то сьогоднішній день чудово для цього підходить. Ви зумієте без особливих зусиль переконати оточуючих у своїй правоті, тому відкиньте всі свої сумніви і беріться за справу! У вас будуть усі шанси на те, щоб справити глибоке враження на інших людей. Головне ні про що не переживайте і не намагайтеся стримувати свої пориви. Сьогодні Ви просто не зможете перегнути палицю.

Діва ♍

Сьогоднішній день чудово підходить для того, щоб з головою взятися за здійснення якоїсь витівки, яка може по-справжньому сколихнути Ваше життя. Звичайно, спочатку Вам може бути трохи страшнувато, але при цьому Ви будете сповнені щирого захоплення. Відкрийте для себе якесь нове хобі, страву, спорт або заклад – це зробить Вашу повсякденну рутину значно захопливішою і яскравішою. Навіть у Вашому саду на Вас може чекати безліч яскравих дивовижних відкриттів, тому виходьте за поріг і вирушайте на пошуки пригод. Протягом дня ви неодмінно познайомитеся щонайменше з однією фантастичною людиною.

Терези ♎

Сьогоднішній день обіцяє вийти дуже непередбачуваним, тому приготуйтеся до того, що у Вашому житті постійно відбуватимуться якісь зміни в останню хвилину. Ніщо не буде визначеним і непохитним. Однак, у якомусь сенсі подібна невизначеність припаде Вам до смаку. Останнім часом Ваше життя протікало в такому стабільному і розміреному ключі, що ці струси можуть стати для Вас справжнім ковтком свіжого повітря. І Ви не будете відчувати необхідності в тому, щоб точнісінько здійснювати ті плани, які Ви будували на сьогодні. Який у цьому сенс, якщо вони в будь-який момент можуть змінитися?

Скорпіон ♏

Сьогодні Вам буде особливо важливо зберігати гармонію і взаєморозуміння в спілкуванні з іншими людьми. Їхня енергетика наповнить вас натхненням і впевненістю у своїх силах. Тому навіть якщо ви будете дещо нетовариські й відлюдькуваті, постарайтеся знайти спосіб налагодити з оточуючими контакт. Поспілкуйтеся з ними і знайдіть точки дотику. Існує безліч способів налагодити з ними по-справжньому міцні стосунки – Вам лише потрібно вибрати той, який підійде Вам найбільше.

Стрілець ♐

Коли йдеться про якісь довгострокові інвестиції, Ваші консерватизм і обережність цілком виправдані. Але коли справа стосується вираження своїх почуттів, то Ви маєте навчитися ризикувати. Що більше Ви демонструватимете свою вразливість тим, з ким Вам хотілося б зблизитися, то швидше зміцніють ваші взаємини. Почніть втаємничувати інших людей у свої справжні переживання і думки, не думаючи про те, що можете через необережність відкрити їм занадто багато.

Козоріг ♑

Сьогодні ніхто і ніщо не зможе утримати Вас у вузді! Ви будете подібні до дикого коня, готового в будь-який момент рвонути в будь-якому напрямку, тільки щоб втекти від тих, хто намагатиметься Вас підпорядкувати. І цього дня така лінія поведінки, безумовно, буде розумною – люди, які намагаються казати вам, що робити, можуть завадити вам досягти того, до чого ви так довго і так наполегливо прагнули. Тому тримайтеся подалі від тих, хто приходитиме до вас із якимись новими правилами чи приписами.

Водолій ♒

Схоже, що сьогодні у Вашому житті відбудеться кілька непередбачуваних змін, але ця трансформація піде Вам на користь. Звісно, Ви можете спробувати впертися і повернути все назад, але який у цьому сенс? Тим самим Ви тільки себе вимотаєте. Не позбавляйте себе нових захопливих пригод і яскравих вражень. Підтримуйте всі пропозиції та ініціативи своїх друзів – і зрештою ви зумієте дуже приємно й насичено провести час.

Риби ♓

Якщо ви дозволятимете своїм колегам робити все, що їм заманеться, то, звісно, вам може здаватися, що в такий спосіб ви завойовуєте їхню прихильність, але ось їхньої поваги вам безумовно не вдасться заслужити. Цього дня люди, які вас оточують, потребуватимуть дисципліни – і саме вам буде потрібно їх до неї закликати. Віддаючи їм чіткі вказівки, ви тим самим лише допомагатимете їм рости над собою і поліпшуватимете не тільки свою кар’єру, а й, можливо, і життя.