Чотири найбільш непостійні знаки Зодіаку

Деяким знакам зодіаку досить важко бути постійними в будь-якому аспекті свого життя, чи то робота, чи то стосунки, чи навіть вибір одягу. Ці люди володіють прекрасними якостями, але будьте насторожі: їхній інтерес до вас може ослабнути будь-якої миті, і вони не замислюючись розлучаться з вами заради кращої перспективи. Хто ж ці вітряні знаки?

Близнюки

Близнюки вдумливі й розумні, але це двоїстий знак із двома і більше значущими аспектами їхньої особистості. Цей факт у поєднанні з їхньою стихією повітря означає, що Близнюки дуже мінливі й непостійні. Вони довго і болісно ухвалюють рішення, а потім наполягають на своєму виборі, навіть якщо він був неправильним.

Якщо вас дуже приваблює людина саме цього знака, готуйтеся до одного суцільного експромту і спонтанності у стосунках. Близнюки люблять інтелектуальні “ігри”, тож не бійтеся обговорювати з ними цікаві чи нестандартні теми. Скористайтеся тим, що в них дуже допитлива, хоч і непостійна натура, щоб постійно утримувати інтерес Близнюків до вас.

Овен

Овен – авантюрний, пробивний і несамовитий знак, так просто він ніколи і ні за що не здасться. Йому подобається бути в центрі уваги і розважатися емоційними бесідами. Емоційність, по суті, є основним аспектом поведінки Овна. Він сприймає всі речі пристрасно і глибоко; однак ця пристрасть може згоріти так само швидко, як і спалахнути.

Загалом цей вогняний знак досить лояльний, але ви маєте заслужити його інтерес, і це часто тривалий процес. Він завжди придивляється і підсвідомо тестує своїх партнерів. Покажіть Овну, що у вас стільки ж пристрасті й ентузіазму, як і в ньому, щоб бути цікавим цій людині.

Діва

Земні знаки зазвичай традиційні й лояльні, але Діва – це люто незалежний знак. Вона перфекціоністка, що вважає за краще все робити на свій розсуд і не дозволяти іншим робити щось замість неї. Діва цілком комфортно почувається на самоті, тому свого партнера вибирає дуже ретельно, розбираючи його по кісточках і довго аналізуючи.

У Діви є стрижень, який мотивує її перемагати в житті, і якщо потенційний або вже наявний партнер буде їй хоч у чомусь на шляху заважати, вона його позбудеться. Якщо ви можете продемонструвати, що вас не лякає незалежність цього знака, і що ви не заважатимете його цілям, тоді Діва зможе розслабитися і дати вам шанс.

Скорпіон

Скорпіон – глибокий та інтуїтивний водний знак, з таким самим прагненням до незалежності, як і в Діви. Скорпіони емоційні, але вони чітко знають, чого хочуть від стосунків. Вони дивляться вглиб кожної ситуації і людини, з якими вони стикаються, і уважно все вивчають. Якщо Скорпіон виявить, що він помилявся в обранцеві, він, не вагаючись, покине його.

Цей знак може розгледіти у вас щось відразливе, але він знає, що багато рис далеко не завжди помітні неозброєному оку. Покажіть Скорпіону, що у вас набагато більше інтригуючих і загадкових якостей, ніж вони собі уявляли.

Оригінал