Що може розлютити кожен знак Зодіаку

У всіх людей є ті специфічні “кнопки”, натиснувши на які, ви можете вивести їх із себе і змусити буквально вибухнути від гніву. У всіх це дуже індивідуально і запросто може залежати і від вашого зодіакального знака, який обумовлює те, що ми терпіти не можемо і чого ми в житті уникаємо. Це може варіюватися від неприйняття того, як хтось голосно жує, до чиїхось звичок або дій. У чому ж особливо нетерпимий кожен знак зодіаку?

Овен

Якщо ви хочете розсердити Овна, це досить легко, оскільки вони чекають не дочекаються можливості поборотися з вами. Ви ж можете від цього змагання просто піти. Правильно – коли ви хочете розлютити Овна, то проігноруйте його. Ніщо не нервує його більше, ніж супротивник, який не тільки не хоче з ним битися, а ще й не звертає на нього уваги і йде.

Телець

Не ставтеся до нього серйозно. Так, усе правильно. Якщо ви хочете побачити Тельця в люті, тоді торкніться того, що він бере близько до серця. Отже, подивіться на його інтереси, прагнення, досягнення і дайте Тельцю знати, що цього недостатньо і зроблено лише наполовину.

Близнюки

Поставте мету і змусьте Близнюків іти до неї. Ніщо не дратує цей знак більше, ніж зовнішній тиск. Якщо ви хочете довести його до сказу, видайте йому відповідальне завдання і жорстко стежте за його виконанням. Коли справа доходить до такого прихованого ультиматуму, Близнюки просто божеволіють від злості.

Рак

Спіймайте його на брехні і дорікніть за це. Рак не завжди готовий до того, що він має взяти на себе відповідальність за свої дії, тому це застає його зненацька і дуже виводить із себе. Цей знак не любить і не вміє визнавати, що він хоч десь або хоч якось припустився помилки чи промаху. Хочете зачепити Рака? Скажіть йому, що ви знаєте, що він зробив.

Лев

Якщо ви прагнете розлютити Лева, покажіть йому реальність. Лев схильний жити у світі своїх ілюзій, причому настільки, що вони доволі часто розмивають межу між фантазією і справжнім станом речей. Скажіть цьому знаку, що він ніякий не цар, і шанувальники в нього фальшиві. Факти приводять Лева в сказ, і він починає їх завзято заперечувати і навіть кидатися в бійку.

Діва

У принципі Діву розлютити складно, але якщо і є щось, що виведе цей знак із себе, то це коли йому суперечать. Якщо ви що-небудь робите інакше або маєте відмінну від Діви думку і жорстко наполягаєте на цьому, продовжуючи гнути свою лінію, то вона вибухне.

Терези

Цей знак дуже сильно зачіпає підлість і ницість. Якщо ви вже дуже хочете поспостерігати, як Терези виходять із себе, тоді зробіть щось підступне і огидне. Річ не в тім, що Терези – це ідеальні люди, просто в них надмірно розвинене почуття справедливості, і вони можуть бути безжальними, коли вважають щось неправильним і непорядним.

Скорпіон

Розлютити Скорпіона не так просто, як ви думаєте. Ці люди живуть у світі ворожості та агресії, тож вони вже звикли сприймати світ як поле для гри, заповнене злістю та придушенням інших. Однак, якщо ви дійсно хочете розсердити цей знак, тоді будьте нерозумними. Він не виносить ідіотів і дурнів.

Стрілець

Вимагайте від Стрільця максимум уваги і відбирайте в нього його час. Цей знак – типовий одинак і не любить зазіхань на його територію. Якщо ви хочете розсердити Стрільця, тоді просіть і навіть вимагайте, щоб він дав вам більше, набагато більше, ніж те, що він дає вам зараз. І ви моментально побачите, як цей розгніваний кентавр жваво скаче геть від вас.

Козоріг

Видайте Козорогу розпорядження з приводу того, як йому виконувати роботу – це його розлютить до жаху. Цьому знаку подобається керувати своїм власним простором, і він пишається тим, що робить. Скажіть йому, що він із чимось не справляється, і озвучте купу порад і рекомендацій про те, як бути ефективнішим – і Козоріг розлютиться.

Водолій

Не давайте йому вибору і позбавте Водолія всіх варіантів, щоб він розлютився. Цьому знаку подобається свобода, йому подобається думка про те, що він може в будь-який момент відступити залежно від свого бажання і настрою. А ось потрапити в халепу для Водолія майже смертельно, а тому це викликає його гнів.

Риби

Забудьте подякувати їм. Забудьте зробити їм комплімент. Цей знак дуже любить знаки уваги і визнання, а тому їхня відсутність Риб дратує. Якщо ви не покажете Рибам свої емоції та реакції, яких вони чекають, то цим їх дуже розізлите. Просто не давайте їм те, що вони хочуть, і вони навіть метатимуть грім і блискавки.

Оригінал