Ледачі знаки Зодіаку

Будь-яку людину час від часу долає лінь. Одні справляються з нею, інших вона перемагає. Дізнатися, хто ж із представників зодіакального кола найледачіший, допоможуть астрологи.

Прагнете дізнатися, хто в гороскопі лінивий? Експерти представляють вашій увазі рейтинг ледарів за знаком Зодіаку, складений астрологами. Не варто ображатися, якщо в цьому зірковому параді ви знайдете свій знак: пам’ятайте, що лінивих людей не буває, бувають неправильно мотивовані.

Телець

Очолює рейтинг ледарів Телець. Представники цього знаку не проти провалятися весь день на ліжку, займаючись при цьому приємними речами та розмірковуючи про життя. Однак Тельці чудово розуміють, що за всі задоволення потрібно платити, тому, перш ніж дозволити собі таке розкішне життя, вони працюють не покладаючи рук. Тож Тельці стають лінивими, коли їхнім грошам та добробуту нічого не загрожує, а до цього моменту вони діють цілеспрямовано та наполегливо.

Лев

Лев — це цар, а кожному цареві слід стежити, як піддані все йому роблять. Леви проти всього, що пов’язане з рутиною, але найбільше вони терпіти не можуть робити щось самостійно. Проте назвати Левів повними ледарями не можна. Левам дуже легко вдається командувати, оскільки вони завжди знають, що робити та як. Їхні ліньки — це скоріше уміння, необхідне керівнику, якесь призначення в житті. Погодьтеся, керувати теж треба вміти.

Рак

Рак – знак досить повільний, він не робитиме щось, якщо це не подарує йому емоційне задоволення. В результаті представникам цього знака часто буває ліньки чимось займатися, особливо домашніми справами та іншими побутовими турботами. Натомість Раки кращі за багатьох у роботі, яка їм до душі і в якій можна розкрити свої таланти.

Терези

Терези – знак, який знаходиться під заступництвом Венери, планети кохання та краси. Це не надто рухливий знак, який воліє діяти разом із кимось. Астрологи називають Терези лінивими, тому що перш ніж щось почати, цим людям потрібно зважити всі «за» і «проти», позбутися сумнівів і комплексів, порадитися з близькими, потім ще раз усе спланувати і знову порадитися. Загалом виправити ситуацію неважко — Терезам просто потрібна людина, яка зможе зіштовхнути їх з дивана назустріч новим пригодам.

Риби

Риби — дуже хитрі представники зодіакального кола, які приховують свою лінь за імітацією якоїсь важливої ​​діяльності. Вони можуть дуже довго чимось займатись, але це лише прикриття: результату від такої роботи не буде. Мало того, багато Риб витають у хмарах і часом замінюють фантазіями реальні дії. Так, у Риб дуже мало ентузіазму, вони меланхолійні, повільні і вважають за краще плисти за течією, але це швидше плюс, ніж мінус. Якщо Рибки лінуються, значить вони набираються сил і енергії перед грандіозними звершеннями.

Оригінал