Як потрібно вибачатися у різних знаків Зодіаку

Люди по-різному реагують на образливі слова та вчинки. Хтось швидко остигає, а хтось здатний приховати образу, щоб помститися за зручної нагоди. Експерти з’ясували, як реагують на образу представники різних знаків зодіаку і як можна попросити у них прощення, щоб вирішити конфлікт. Досягти примирення можливо з кожною людиною, тому не впадайте у відчай і вчіться знаходити компромісні рішення.

Овен

Образити Овна досить проблематично, адже вони віддають перевагу правді і прямоті. Але якщо ви чимось зачепили представника цього знака, будьте готові до того, що простим «вибач» ви не відбудетеся. Овну важливо довести добрі наміри, причому не дорогими подарунками та знаками уваги, а вчинками. Чим більшої шкоди самолюбству Овна ви завдали, тим більше вам доведеться постаратися. Якщо ви посварилися із родичем-Овном, постарайтеся догодити йому, взявши частину домашніх справ на себе. Відносини з колегами або друзями-Овнами також врятує своєчасна допомога чи корисна послуга.

Телець

Тельці за своєю натурою дуже вразливі, попри те, що намагаються ховати ці якості за суворістю та зовнішньою неприступністю. Образити Тельця не складно, проте зрозуміти це буде непросто. Наголос у примиренні варто робити на ласку та добрі слова, які, як кажуть, і кішці приємні. Чим правдивіше виглядатимуть ваші вибачення, тим швидше Телець спуститься до прощення. Не виключено, що такий захід може розтягнутися не на один день. Будьте готові до довгої облоги фортеці, щоб переконатися, що вас пробачили і не тримають зла. Ображеній другій половинці можна влаштувати романтичне побачення, яке поверне її прихильність до вас.

Близнюки

З Близнюками можна посваритися на рівному місці, і представники цього сузір’я довго пам’ятатимуть образу. Вибачатися у Близнюків досить проблематично через їхню мінливу натуру. Часом вони самі не знають, що саме хочуть отримати як компенсацію за моральну шкоду. Найкращою тактикою, на думку астрологів, буде зрозуміла всім мова флірту та ласки. Близнюки дуже ласі на компліменти, тому їх можна задобрити щирим захопленням або навіть зізнанням у коханні. Наголос можна зробити і на хобі Близнюків, подарувавши їм щось, що викличе бурхливе захоплення.

Рак

Раки дуже уразливі, тому, навчившись просити у них вибачення, ви станете майстром у цій справі. Представники цього знаку можуть вибачити вам, але згодом під впливом емоцій знову підуть назад і пригадають вам образу. Тут важливими є витримка і завзятість, адже Раки люблять, коли на них звертають увагу, дбають і поважають їхню думку. Якщо вам потрібно зберегти дружні стосунки з представником цього знаку, будьте готові методично доводити йому своє обожнювання та щире каяття у поганому вчинку. Крім того, ви можете подати Раку презент у вигляді прикраси з каменем-талісманом.

Лев

Леви за натурою дуже мстиві, тому з ними краще не зв’язуватися. Завдаючи образу гордовитому представнику цього знака, будьте готові до будь-якого варіанту розвитку подій. Лев, швидше за все, не покаже свою образу, проте розпізнати проблеми, що починаються у відносинах, можна за його холодним спілкуванням і гордістю. Єдине, що сподобається Леву, — це самопожертва, тому будьте готові здійснити справжнісінький подвиг. В іншому випадку теплих стосунків вам не побачити. Якщо ж ви зрадили гордого Лева, він може просто розірвати з вами всі зв’язки, відновити які буде дуже складно. У такому разі можуть спрацювати дорогі подарунки: наприклад, золоті прикраси, які Лев просто любить.

Діва

Діви дуже люблять тримати все під контролем, тому, образивши представника цього знака, підготуйтеся до довгої розмови. Не думайте, що Діва простить вас просто так, без пояснення причин. Вам доведеться пояснити не тільки мотиви свого вчинку, але й розповісти, як ви каєтесь і які емоції при цьому відчуваєте. Підкріпіть полум’яну промову цінним подарунком і щирими словами жалю, щоб справді заслужити на прощення. Вам буде простіше, якщо Діва зрозуміє, чому ви вчинили так, а не інакше, і які цілі переслідували. Тільки у цьому випадку конфлікт буде вичерпаний і назавжди залишиться у минулому.

Терези

Терезам важливо побачити щире каяття, але не тільки воно врятує дружні стосунки між вами. Вам доведеться пояснити мотиви свого вчинку з боку логіки, причому так, щоб у Терезів не залишилося сумнівів. У тому випадку, якщо ви були у безвихідному становищі, представник цього знака поведеться благородно та дипломатично. В іншому випадку Терези можуть розвернутися і піти, розірвавши з вами стосунки. Будьте обережні, тому що Терези великодушні і прощають багато, але тільки не зрадництво і навмисну ​​шкоду. Як бонус до примирення ви можете похвалити сильні сторони та таланти представників цього знака.

Скорпіон

Скорпіони мстиві, бо вважають образу особистою зневагою. Вони здатні на знущання і закиди навіть у процесі примирення, тому будьте готові стиснути зуби і просити вибачення за скоєне. Вам буде простіше, якщо ви пам’ятатимете, що уїдливість і колючі відповіді Скорпіона — лише захисна реакція на образу. Астрологи рекомендують не загострювати увагу на поведінці представника цього знака і подумки медитувати, занурюючись у спокійний стан гармонії та рівноваги.

Стрілець

Вимолити прощення у Стрільців ви зможете лише в тому випадку, якщо щиро каєтесь. Представники цього сузір’я дуже чутливі до брехні в будь-яких проявах, тому спочатку налаштуйтеся на примирення, а потім починайте активні дії. Вдалою тактикою буде не гучна мова чи дифірамби на адресу Стрільця, а мовчазне визнання своєї непристойної поведінки та винний вигляд. Відмінним ходом з вашого боку будуть прості обійми. Тактильні відчуття допоможуть вам порозумітися і забути про сварку.

Козоріг

Козороги важко переживають критику на свою адресу, тому можуть образитися, якщо ви невтішно відгукнетесь про виконану ними роботу, засудите за якесь рішення або поставте під сумнів їхню компетентність. У цьому випадку можете навіть не розраховувати відбутися звичайними вибаченнями. Вам доведеться порозумітися з Козорогом, обґрунтувати свою позицію і дати йому зрозуміти, що ви критикуєте не особистість, а самі вчинки. Щойно Козоріг зрозуміє, що ви не переслідували злого наміру, він вибачить вам. Однак надалі будьте обережні у висловлюваннях і завжди пояснюйте Козорогу свою думку, щоб не вийшло неприємних ситуацій.

Водолій

Водолії навряд чи підуть на перемир’я першими, але не через самолюбство. Вони можуть забути про сварку, переключивши увагу на нагальні турботи. До того ж, представники цього знака не особливо вміють скандалити. Якщо ваша провина жодним чином не вплинула на стосунки, краще про неї не нагадувати. У тому випадку, якщо ви дійсно завдали образу представнику цього знака, дайте йому час, а потім щиро попросіть прощення, пояснивши, чим ви керувалися. Водолії не схильні мстити і тримати зло, тому ви будете прощені досить швидко.

Риби

Риби дуже емоційні, тому переживають образу довго і болісно. Їм важливо розділити свої емоції з кимось, а отже, потрібно поспішити вибачитися після сварки. А якщо ні, то представники цього сузір’я можуть ще більше образитися і розсердитися, і тоді примирення буде дуже проблематичним. Вам важливо виявити турботу і постаратися загладити провину добрими вчинками, турботою та привітним ставленням. Така тактика допоможе швидко вичерпати конфлікт та продовжити дружнє спілкування.

Оригінал