Гороскоп на 9 травня

Овен ♈

Пора забути про помилкову гордість і хоча б одній людині розповісти про Ваші справжні емоції. Дуже може бути, що Ви передаєте зовні зовсім не те, що переживаєте всередині. Заявіть про себе щиро і голосно. Вас не стануть менше поважати, повірте.

Телець ♉

Пора визнати свої справжні почуття, хоч це і боляче. Йдучи у відмову, Ви нікому не робите краще; наберіться сміливості і погляньте проблемі в обличчя. Невисловлене ставлення до людини може переноситися на інших, які ні в чому не винні. Негативним емоціям потрібен вихід. Знайдіть його.

Близнюки ♊

Важливо пам’ятати, що немає нічого страшнішого за самий страх, а ще – що на чистій логіці далеко не заїдеш. Якась ситуація здається неоднозначною і вселяє побоювання, які можуть роздутися непомірно. Але постарайтеся все ж не керуватися одним тільки страхом.

Рак ♋

Інші можуть вірити в будь-яку нісенітниця, але Вашу загострену інтуїцію не проведеш. Хтось або щось може здаватися переконливим і привабливим, але не все золото, що блищить. Вірте свому внутрішньому голосу, коли він каже, що це занадто добре, щоб бути правдою.

Лев ♌

Сьогодні ретельно стежте за мовою. Не можете сказати нічого хорошого – промовчте. Про інших за очі говоріть тільки те, що сказали б в очі. Якщо Вам нав’язують плітки – міняйте тему. Слова не можуть поранити фізично, але запросто створять масу інших проблем.

Діва ♍

Доведеться провести детективну роботу, щоб виявити ряд цікавих фактів. Зроблені відкриття змінять Ваше ставлення до певних людей і обставин. Втім, якихось різких дій з Вашого боку не буде потрібно. Просто тепер Ви будете знати правду.

Терези ♎

Бувають люди, яких хлібом не годуй, а тільки дай когось “обламати”. Ми всі знаємо таких любителів підрізати крила чужий мрії. Гарна новина полягає в тому, що тільки Вам вирішувати, чи реагувати на подібні витівки.

Скорпіон ♏

Вам доведеться мати справу з емоціями, які неможливо стримати. На жаль, минулий досвід спонукає робити саме це: обпікшись на молоці, дмете на воду. Можливо, Вам здається, що краще все приховувати заради чийогось блага. Але чи довго Ви протримаєтеся? Якщо мета – зберегти контроль, згадайте, що наші емоції рідко грають за правилами.

Стрілець ♐

Слова – це просто струс повітря; вони не можуть завдати фізичної шкоди. Але ось моральної – скільки завгодно, особливо з нашого дозволу. Багато залежить від того, як ми інтерпретуємо почуте. Пам’ятайте про це і не приймайте нічого надто близько до серця.

Козоріг ♑

“Кожному своє”. “Живи і дай жити іншим”. Якщо Ваші амбіційні бачення далекі від планів інших людей, що ж. Нехай буде так. Люди, які не підтримують Ваші починання, не розуміють їх в силу їхньої унікальності. Вам не потрібно виправдовуватися.

Водолій ♒

Сьогодні Ваші серце і розум – у розбраті. Може здаватися, що є причини почекати з рішенням. Але часом наші голови беруть верх над серцями – і Ваша зараз закликає ризикнути. Але серце підказує, що краще проявити терпіння – і до нього варто прислухатися.

Риби ♓

Адвокати славні умінням знайти найменшу шпаринку і перекрутити чужі слова так, що чоловік сам заплутається і погодиться з чим завгодно. Зараз хтось може використовувати Ваші слова проти Вас же. Але якщо Ви будете говорити правду, тільки правду і нічого крім правди, він не зможе Вам нашкодити!