5 найбільш уїдливих знаків Зодіаку

Телець

Якщо у відносинах з Тельцем ви сподіваєтеся на демократію, радимо подумати ще раз. У Тельця є свої досить чіткі ідеї про те, як все повинно бути. А бути повинно так, як хоче він.

Якщо ви хочете побачити справжнє обличчя Тельця, посперечайтесь з його думкою. Ця людина буде сипати вам на рану стільки солі, що вам здасться, ніби пішов сніг.

Скорпіон

Якщо ви плануєте зустрічатися з представником даного знака, знайте: у Скорпіона є певні очікування від відносин. І якщо ці очікування не задовольняються, погана поведінка не змусить себе довго чекати. Особливо це стосується речей, які, на думку Скорпіона, повинні мати місце.

Ніколи не питайте цю людину, що він зробив для вас за останній час. Він пригадає все, в тому числі і всі ті речі, яких ви для нього не зробили. І це буде вкрай неприємно.

Овен

Зустрічаючись з Овном, необхідно пам’ятати, що ці люди дуже імпульсивні. Слова, що зриваються у них з язика, можуть бути гострими і жорстокими, і це дуже боляче.

Вони не тільки не розуміють, що ображають почуття співрозмовника, але ц продовжують сипати сіль на рану. Попри все це, Овни можуть бути вельми кумедними.

Водолій

На випадок, якщо ви не знали, Водолій – не виняток. Зустрічаючись з Водолієм, будьте готові до його демонстрації своєї переваги.

Водолій може поранити вас спробами нав’язати свою першість і елітарність своїх знань. І він навіть не здогадується, що своїми поблажливими відповідями поводиться бездушно і нетактовно.

Діва

Дівам можна привласнити рівень уїдливості нижче середнього. Коли вони починають скаржитися, це пригнічує, що і забезпечує їм місце в даному списку.

На щастя, дана риса проявляється у Дів не так часто, як у випадку зі знаками, перерахованими вище. Діва може бути дуже доброю, чуйною і дбайливою. Головне – не втрачайте пильність!

Оригінал