Гороскоп на 19 квітня

Овен ♈

Де Вам зараз здається доречним негативний підхід – в широкому сенсі? Якщо типова Вам поведінка не приносить результату, можливо, слід вчинити зовсім протилежним чином. Вам потрібна допомога ззовні, щоб впоратися, і налаштовувати потенційного союзника проти себе безумовно не варто. Спробуйте посміхнутися. Так Ви легше завоюєте друга!

Телець ♉

Іноді вдалий збіг обставин викликає тільки радість і нуль підозр. Ми так хочемо, щоб все вийшло, що коли це відбувається – залишається тільки привітати себе! Зараз у Вашому світі переживання зміняться полегшенням. Доля на вашому боці, навіть якщо прямо зараз це непомітно.

Близнюки ♊

Деякі люди закохані в саму ідею закоханості. Але реальні відносини – це для них вже занадто, тому що не виправдовують ідеалістичних очікувань. Прагнучи до тієї чи іншої мети у Вашому світі, запитайте себе, чому це так важливо – і які зобов’язання це прагнення накладає на Вас. Переконайтеся, що правда цього хочете, а не потураєте чужим бажанням і вигоді.

Рак ♋

“Що посієш те й пожнеш”. Наслідки певних дій можуть бути відкладеними, але так чи інакше, як агукнеться – так і відгукнеться. Вчинок, здійснений зараз, може мати далекосяжні наслідки. Вкладіть в нього максимум щирості, позитиву і доброти.

Лев ♌

Часто “точна” оцінка ситуації або людини – це поверхневий погляд і прийняття побаченого за чисту монету. Ми довіряємо тільки голові, коли варто було б прислухатися до серця. Ви краще розберетеся в поточних обставинах, якщо прислухаєтеся до його голосу. Точна оцінка вимагає не тільки логіки.

Діва ♍

Завжди краще розглядати нову інформацію як корисну, а не як джерело нових складнощів. Вона проливає світло на певні обставини і допомагає побачити їх новими очима – і це завжди добре. Вважайте нові відомості найважливішим елементом головоломки. Ви отримали цей шматочок якраз вчасно; це не збіг!

Терези ♎

Після деякого часу ми можемо задуматися про те, для чого взагалі взялися за якусь справу. Іноді з часом сама продумана стратегія починає котитися під укіс – і саме тому ситуація може здаватися Вам такою заплутаною. Згадайте, для чого все спочатку затівалося. Досить невеликої корекції, щоб ідея заграла новими фарбами!

Скорпіон ♏

Деякі проблеми – немов хвороби. Вони не пройдуть, якщо їх ігнорувати – тільки посиляться. В тій чи іншій області Вашого життя Ви правильно взялися розв’язувати питання. Ваша ініціативність допоможе зробити його менш складним. Беріться за справу, поки не стало надто пізно!

Стрілець ♐

Що б Ви не робили, не вважайте, що Ваше “краще” недостатньо добре. Здається, що Ви залежите від рішень, які приймають інші люди, або що обставини дуже вже заплутані. Але Ваші кращі старання не просто досить гарні – вони вражають. І дуже скоро всі зрозуміють, наскільки Ви круті!

Козоріг ♑

Ніколи не знаєш, що вийде, якщо вийти на контакт з людьми на незвичному для всіх сторін рівні. Оливкова гілка світу, простягнута іншій стороні конфлікту, або просто великодушний жест – подібний вчинок в корені міняє ситуацію. Подивіться, що вийде, якщо Ви подаруєте свою доброзичливість комусь, хто має в цьому потребу.

Водолій ♒

Зараз варто провести межу між обережністю і сумнівом. Сумнів – хороший привід, щоб нічого не робити. Він схожий на страх. А ось обережність – інша справа. Ситуація зараз працює на Вас, і цим треба акуратно скористатися – а не зводити нові перепони між собою і метою.

Риби ♓

Очевидний спосіб щось робити – триматися второваних шляхів і перевірених методів, нехай це і нудно. Але Ви ясно бачите, чому треба зійти з відомої дороги і спробувати щось зовсім нове, несподіване! Підійдіть до питання творчо, зухвало. Саме так Ви зможете проявити свою унікальність і блиснути.