Гороскоп на 31 березня

Овен ♈

Коли ми ображаємося або реагуємо агресивно, то тільки віддаляємося від іншої людини. В результаті корисний і здоровий діалог стопориться. Ви можете думати, що маєте всі причини відсторонитися. Але на ділі краще тримати канали зв’язку відкритими, щоб не пропустити дуже важливу розмову.

Телець ♉

Іноді уява допомагає нам зміцнити впевненість у чомусь. Ми бачимо, що мрію можна здійснити, але не відчуваємо ґрунту під ногами. Сьогодні тандем впевненості і уяви допоможе Вам знайти ідеальне рішення. З такою командою Ви точно досягнете успіху!

Близнюки ♊

“Безпрограшне положення”. Часто люди бачать наші вигоди навіть краще, ніж ми самі (особливо коли ми взагалі їх не бачимо). Ми часто націлюємося на якийсь певний результат і навіть чути нічого не хочемо про інші варіанти. Але сьогодні будьте готові імпровізувати по ситуації!

Рак ♋

Всі ми бували в ситуаціях, коли відчували себе дуже тривожно. А потім якась випадкова ремарка розвіювала страх – і змушувала посміхнутися! Ви зможете принести дещицю радості і легковажності туди, де вони дуже потрібні, а за ними прийде зцілення.

Лев ♌

“Цього з собою не забрати”. І правда, матеріальні блага залишаються з нами тільки протягом короткого земного життя. Не варто так сильно переживати про речі і про гроші на банківських рахунках. Сьогодні Ви зможете усвідомити ціну справжніх цінностей – які виявляться зовсім не матеріальними.

Діва ♍

У розмов буває початок, середина і кінець – як в історій. Так, іноді всі три акти вимагають чимало часу, аби відбутися, а ще в них трапляються драматичні паузи і несподівані повороти! Зараз у Вашому житті нарешті завершиться якась важлива дискусія – і її завершення Вас порадує, а може, і надихне.

Терези ♎

Здається, що дечого у Вашому житті вже немає на місце, але постарайтеся не драматизувати ситуацію. Обставини, які Вас не задовольняють, можна змінити за допомогою дещиці творчого підходу і ентузіазму. Якщо щось іде не за планом, це не означає, що план нікуди не придатний. Поглянувши на ситуацію новими очима, Ви зможете все виправити і направити в потрібне річище.

Скорпіон ♏

Як відомо, на милування нема силування – але може статися так, що Ви й інша людина просто не можете прийти до компромісу. Однак загальна мета означає, що простір для взаєморозуміння. Не варто загострюватися на неправоті іншого. Краще вчіться слухати – і працювати разом.

Стрілець ♐

Хоч зараз і весна, не варто підбирати дуже барвисті слова для розмови про прості речі. Ваша мета – донести свою думку максимально прямо і точно. Без зайвих прелюдій і відверто переходьте одразу до справи!

Козоріг ♑

Якщо прагнете змін, то пора визначитися, яких саме. Загальне уявлення у Вас є, але цього недостатньо. Пора поринути в деталі конкретного плану. Чим більше уваги Ви приділіть йому, тим простіше і швидше піде справа.

Водолій ♒

А що ж Ваші бажання і цілі? Чи не пора подумати про них? Мрії збуваються лише тоді, коли ми розуміємо, чого хочемо і чого не хочемо. Може здаватися, що конкретика тільки нашкодить. Але як тільки Ви візьметеся за справу, то зрозумієте, що помилялися на цей рахунок!

Риби ♓

Погляд у минуле може принести не найприємніші спогади. Але замість того, щоб гнати їх геть і пригнічувати, спробуйте зрозуміти, що це – шанс міцніше стати на ноги. Ви повинні поглянути на минуле тверезим поглядом – без страху та обурення.